"Spaima soselelor" scapa de extradare pe motiv ca puscariile mioritice sunt improprii

Adina Prisacariu (23 de ani), din comuna suceveana Granicesti, a fost eliberata de catre judecatorii din Marea Britanie, dupa o luna petrecuta in arest. La data de 6 ianuarie 2016, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au prins in flagrant doua persoane din municipiul Focsani, in timp ce ar fi incercat sa vanda tigari de contrabanda pe raza localitatii de domiciliu. Istoricul infractional impresionant al tinerei Spaima soselelor din Suceava a scapat de arest, chiar daca si-a omorat sotul intr-un accident rutier, a condus fara permis si s-a apucat de contrabanda Tupeu de nedescris pentru o suceveanca: dupa ce si-a omorat sotul intr-un accident rutier, s-a urcat fara permis la volan si a bagat alti doi oameni in spital

acum 70 luni (19 Apr 2018)

Adina Prisacariu (23 de ani), din comuna suceveana Granicesti, a fost eliberata de catre judecatorii din Marea Britanie, dupa o luna petrecuta in arest. Magistratii britanici au refuzat cererea de extradarea a acesteia in Romania din cauza conditiilor din inchisorile din tara noastra. Aceasta are de executat patru ani de inchisoare pentru contrabanda si grup infractional organizat.

Judecatorii din Marea Britanie au tinut cont de raportul Uniunii Europene privind conditiile precare din inchisorile romanesti, precum si de faptul ca statul roman a dat posibilitatea recursului compensatoriu pentru conditiile proaste din inchisori. Problemele privind neajunsurile din penitenciarele din Romania au devenit cunoscute la nivel international, iar infractorii se folosesc de diverse prevederi juridice pentru a scapa de extradare.

Curtea de Apel Galati a dat o decizie definitiva in dosarul de contrabanda constituit de DIICOT in care este implicata Adina Prisacariu, supranumita "spaima soselelor". Adina Prisacariu a fost condamnata, alaturi de complicii sai, la patru ani de inchisoare, cu executare.

La data de 6 ianuarie 2016, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au prins in flagrant doua persoane din municipiul Focsani, in timp ce ar fi incercat sa vanda tigari de contrabanda pe raza localitatii de domiciliu.

Dupa prinderea celor doua persoane in flagrant, politistii au facut 12 perchezitii pe raza judetelor Suceava si Vrancea, pentru probarea activitatii infractionale a persoanelor banuite de contrabanda cu tigari. In urma perchezitiilor, au fost gasite si ridicate 123.440 de tigari, 24.750 de lei, 3.930 de euro si 160 de lire sterline, precum si sase telefoane mobile, un laptop si o tableta.

Si-a omorat sotul intr-un accident rutier, s-a urcat fara permis la vola... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro