"Spaima soselelor" a mai primit doi ani de inchisoare pentru ca a condus fara permis. Infractoarea are de executat acum peste cinci ani de inchisoare

Judecatoria Suceava a condamnat-o pe inculpata Adina Gabriela Prisacariu, cunoscuta drept "Spaima soselelor" la doi ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de "conducerea unui vehicul fara permis de conducere". Magistratii suceveni au contopit pedeapsa aplicata inculpatei cu pedepsele aplicate de Tribunalul Vrancea prin care Adina Prisacariu a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare pentru contrabanda si constituire de grup infractional organizat, astfel ca, in final, aceasta are de executat cinci ani si doua luni de inchisoare. La data de 6 ianuarie 2016, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au prins in flagrant doua persoane din municipiul Focsani, in timp ce ar fi incercat sa vanda tigari de contrabanda pe raza localitatii de domiciliu.

acum 58 luni (1 Jun 2018)

Judecatoria Suceava a condamnat-o pe inculpata Adina Gabriela Prisacariu, cunoscuta drept "Spaima soselelor" la doi ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de "conducerea unui vehicul fara permis de conducere". Magistratii suceveni au contopit pedeapsa aplicata inculpatei cu pedepsele aplicate de Tribunalul Vrancea prin care Adina Prisacariu a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare pentru contrabanda si constituire de grup infractional organizat, astfel ca, in final, aceasta are de executat cinci ani si doua luni de inchisoare.

La mijlocul lunii aprilie 2018, Adina Prisacariu (23 de ani), din comuna suceveana Granicesti, a fost eliberata de catre judecatorii din Marea Britanie, dupa o luna petrecuta in arest. Magistratii britanici au refuzat cererea de extradarea a acesteia in Romania din cauza conditiilor din inchisorile din tara noastra. Aceasta are de executat patru ani de inchisoare pentru contrabanda si grup infractional organizat.

Judecatorii din Marea Britanie au tinut cont de raportul Uniunii Europene privind conditiile precare din inchisorile romanesti, precum si de faptul ca statul roman a dat posibilitatea recursului compensatoriu pentru conditiile proaste din inchisori. Problemele privind neajunsurile din penitenciarele din Romania au devenit cunoscute la nivel international, iar infractorii se folosesc de diverse prevederi juridice pentru a scapa de extradare.

Curtea de Apel Galati a dat o decizie definitiva in dosarul de contrabanda constituit de DIICOT in care este implicata Adina Prisacariu, supranumita "spaima soselelor". Adina Prisacariu a fost condamnata, alaturi de complicii sai, la patru ani de inchisoare, cu executare.

La data de 6 ianuarie 2016, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au prins in flagrant doua persoane di... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro