Spaima patriotica a lui Gaurel-Pasa | OPINIE

Asa cum exista Teorema lui Pitagora sau Postulatul lui Euclid, asa exista si Gaura lui Dragnea. O replica ferma i-a dat si ex-premierul Dacian Ciolos: "Domnul Liviu Dragnea face o scamatorie si anunta ca ar fi gasit, citez, «o gaura de zece miliarde in buget». Ii indemnam pe toti reprezentantii ramurilor executiva, legislativa si judiciara din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta tarii impotriva coruptiei si pentru a asigura credibilitatea conducerii si institutiilor Romaniei".

acum 86 luni (13 Jan 2017)

Asa cum exista Teorema lui Pitagora sau Postulatul lui Euclid, asa exista si Gaura lui Dragnea.

Si pentru ca guvernarea tehnocrata sa fie vopsita in culori apocaliptice, va fi infiintata si o comisie parlamentara. Doamnelor si domnilor, in premiera mondiala, Comisia care ancheteaza Gaura!

Vajnicii anchetatori parlamentari ar putea ajunge la concluzii infioratoare: tehnocratii au facut si gaura de la covrig! De fapt, covrigul PSD-ist era plin, dar a venit Ciolos si i-a dat gaura ca sa fure aluatul si sa-l duca la Bruxelles. A mai pastrat un dumicat si pentru Soros.

"Gaura" de 10 pana la 14 miliarde lei (nu-i e clar inca nici lui Dragnea) a fost prezentata de propaganda televizata drept "jaful lui Ciolos" sau "tunul tehnocratilor". Problema lui Dragnea, acest Gaurel-Pasa de Teleorman, e ca el a declansat orgia pomenilor electorale raportandu-se la prognoze, nu a avut rabdare sa astepte cifrele finale.

Minciuna lui Dragnea a fost demontata de fostul ministru al Finantelor, Anca Dragu: deficitul in 2016 a fost de 2,59% din PIB, fata de 2,80%, tinta fixata la inceput de an. Daca "gaura" de 10 miliarde ar fi existat, deficitul ar fi urcat la 4,1%.

O replica ferma i-a dat si ex-premierul Dacian Ciolos: "Domnul Liviu Dragnea face o scamatorie si anunta ca ar fi gasit, citez, «o gaura de zece miliarde in buget». O astfel de «gaura» ar fi presupus fie venituri mai mici, fie cheltuieli mai mari decat cele prognozate si, oricum, ar fi trebuit sa se regaseasca in deficitul bugetar - ceea ce nu este cazul. In 2016 veniturile au fost mai mari decat in 2015, iar deficitul final a fost sub cel prognozat si aprobat de Parlament odata cu bugetul pentru anul trecut. (…) Este acelasi mod de lucru folosit de PSD si cat timp am guvernat: tehnocratii sunt de vina. PSD isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda". Dorel se enerveaza si explodeaza ceva cu tehnocrati, comisii de ancheta si sesiune extraord... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro