Sotul tinerei din Barlad care si-a macelarit pruncul, in stare de soc. Refuza sa isi asume cresterea primului nascut

Sotul tinerei din Barlad care si-a macelarit pruncul, in stare de soc. Refuza sa isi asume cresterea primului nascut

Primul copil al sotilor Smocot, din Barlad, un baietel de numai patru ani, a fost preluat in regim de urgenta de Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui. "Tatal copilului, care nu si-a revenit inca din starea de soc, este depasit total de situatie astfel incat nu doreste sa se ocupe de cresterea fiului sau de patru ani. Ce a fost in mintea tinerei de 27 de ani care si-a macelarit pruncul FOTO Bebelusul transat de mama adultera, din Barlad, condus pe ultimul drum de sotul inselat

acum 99 luni (16 Jun 2015)

Primul copil al sotilor Smocot, din Barlad, un baietel de numai patru ani, a fost preluat in regim de urgenta de Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui. Interventia autoritatilor statului a venit o zi dupa ce Elena- Roxana Smocot (27 ani), mama care si-a macelarit pruncul, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetata pentru omor calificat savarsit cu cruzime.

"Tatal copilului, care nu si-a revenit inca din starea de soc, este depasit total de situatie astfel incat nu doreste sa se ocupe de cresterea fiului sau de patru ani. In aceste conditii, copilul trebuia securizat astfel incat s-a impus masura scoaterii din familie si darea lui in plasament in regim de urgenta. In urma evaluarii cazului, a fost identificata familia bunicilor paterni, care prezinta garantii si vrea sa se ocupe de cresterea copilului", a spus Irina Cimpeanu, purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui.

Baietelul de numai patru ani, alaturi de un verisor de sapte ani, au asistat la crima odioasa comisa vioneri, 12 iunie.

Sotul mamei criminale si parintii acestuia s-au ocupat si de inmormantarea bebelusului, chiar daca nu au certitudinea ca e sange din sangele lor. Cu o seara inainte de crima i-a trecut prin cap sa-l omoare pe micut pentru ca nu si l-a dorit si pentru ca banuia ca este rodul unei aventuri pe care a avut-o. Dimineata, dupa ce a plecat sotul la serviciu si a ramas singura cu cei doi copii ai sai si cu nepotelul de sapte ani, l-a scos pe micut in curte si la lumina soarelui i s-a parut ca seamana cu amantul. L-a dus in dormitor, l-a apucat de picioare si l-a trantit de parchet si de marginile patutului pana nu a mai plans.

"Nu e atat de usor sa transezi ca la pui"

Ramasa singura a continuat transarea. Cand a terminat de transat se mai tinea corpul de o bucatica din coloana. A zis ca nu a reusit sa transeze tot pen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro