Sotul sirian al lui Sevil Shhaideh, numit director de cabinet in Ministerul Agriculturii. Apropiat al regimului Assad din Siria, Akhram Shhaideh a fost considerat una dintre vulnerabillitatile din cariera politica a sotiei sale

Akram Shhaideh, sotul vicepremierului Sevil Shhaideh, a fost numit in functia de director de cabinet in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, scrie publicatia locala InfoIalomita.ro. Alexandru Danut Potor s-a ocupat de gestionarea de fonduri europene prin GAL-uri (Grupuri de Actiune Locala), pozitie care i-a adus intre anii 2012 si 2017 pozitia de presedinte al Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala din Romania, potrivit sursei citate.

acum 37 luni (15 Aug 2017)

Akram Shhaideh, sotul vicepremierului Sevil Shhaideh, a fost numit in functia de director de cabinet in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, scrie publicatia locala InfoIalomita.ro. Acesta ar lucra cu Alexandru Danut Potor, fostul presedinte al Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala din Romania. La randul sau, Akram Shhaideh a fost angajat la RAJA Constanta, cel mai mare operator public regional din Romania in domeniul alimentarii populatiei cu apa potabila si al epurarii apelor uzate.

Intrebat de jurnalistii infoialomita.ro in ce conditii lucreaza cu sotul lui Sevil Shhaideh, Alexandru Danut Potor, care ar fi fost propulsat de PSD in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a declarat ca nu poate sa ofere informatii despre natura acestei colaborari.

"Nu pot sa spun cum colaborez cu domnul Shhaideh, eu imi fac datoria din punct de vedere institutional, colaborez cu toata lumea… Ca lumea sta sa analizeze punct cu punct cine este angajat garantez ca nu asta este interesul meu si incerc sa raman in limitele normalitatii.", le-a spus secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Alexandru Danut Potor, jurnalistilor de la InfoIalomita.ro.

Alexandru Danut Potor s-a ocupat de gestionarea de fonduri europene prin GAL-uri (Grupuri de Actiune Locala), pozitie care i-a adus intre anii 2012 si 2017 pozitia de presedinte al Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala din Romania, potrivit sursei citate. De asemenea, Potor ar fi fost si a treia propunere a PSD Ialomita pe lista de candidati pentru Senatul Romaniei, pozitie neeligibila.

Amintim si ca Sevil Shhaideh a fost prima propunere a sefului PSD, Liviu Dragnea, la functia de prim-ministru al Romaniei, propunere refuzata, insa, de presedintele Klaus Iohannis, invocand vulnerabilitati la adresa sigurantei nationale. Cum a pierdut Sevil Shhaideh milioane de euro de la Uniunea Europeana | El venise la studii in tara noastra Silviu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro