Sotul femeii gravide spulberate pe o trecere de pietoni este dispus sa-l ierte pe soferul vinovat daca acesta se va implica in recuperarea Iuliei

Laurentiu Ganea a declarat la o emisiunea lui Teo de la Kanal D ca este dispus sa il ierte pe sofer daca acesta se va implica in recupetrarea sotiei sale aflata de aproape sase luni in coma.

acum 59 luni (18 Nov 2015)

Laurentiu Ganea a declarat la o emisiunea lui Teo de la Kanal D ca este dispus sa il ierte pe sofer daca acesta se va implica in recupetrarea sotiei sale aflata de aproape sase luni in coma. Daca nu era baut, poate avea alta reactie la volan. Nu am nevoie de bani, nu ma incalzesc cu nimic. Eu il iert daca va umbla pentru sotia mea, sufleteste il voi ierta daca va cauta clinici de recuperare, sa se implice cumva pentru sotia mea. Nu am vorbit cu el, nici nu cred ca avem voie. Sotia dansului a venit la mine, am stat de vorba", a spus Laurentiu Ganea, la Kanal D.

Chiar daca nu au vorbit direct si soferul vinovat a facut declaratii tot la televizor si a spus sa ii pare extrem de rau pentru ce s-a intamplat.

Tragedia s-a produs pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian. Femeia insarcinata si sotul ei treceau linistiti strada in momentul in care au fost loviti de soferul de 44 de ani care este si functionat la Primaria Cristian. Iulia are nevoie de o recuperare indelungata la Viena. Familia mai are nevoie de 14.000 de euro Cine doreste sa o ajute pe Iulia o mai poate face donand in contul in contul: Laurentiu Florin Ganea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro