Sotii Obama, in negocieri cu Netflix pentru o serie de emisiuni online. Ce teme vor aborda

Sotii Obama, in negocieri cu Netflix pentru o serie de emisiuni online. Ce teme vor aborda

Emisiunile nu ar urma sa aiba teme politice concrete, ci sa mearga pe discutii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Barack Obama (56 de ani) si probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama (54 de ani), cata vreme a fost prima doamna a Statelor Unite.

acum 63 luni (9 Mar 2018)

Emisiunile nu ar urma sa aiba teme politice concrete, ci sa mearga pe discutii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Barack Obama (56 de ani) si probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama (54 de ani), cata vreme a fost prima doamna a Statelor Unite. Deocamada nu se cunoaste tipul de format sau numarul de episoade ale seriei. Obama nu este strain de platforma de streaming americana, acesta aparand recent in primul episod al noului show realizat de David Letterman.

Sotii Obama FOTO Guliver/Getty Images "De-a lungul vietii lor, au expus povesti despre oameni ale caror eforturi de a face o diferenta schimba lumea in bine, in mod tacit. Conform Daily Mail, cuplul prezidential a mai primit propuneri si de la serviciile de streaming ale Apple si Amazon. Compania americana Netflix ar putea inregistra o crestere a veniturilor de aproximativ 36% anul acesta Seful Netflix, Reed Hastings, a declarat ca se asteapta ca veniturile companiei pe care o conduce sa ajunga anul acesta la 15 miliarde de dolari, o crestere cu 36 de procente fata de cele 11 miliarde incasate anul anterior. Netflix a depasit pragul de 100 de miliarde de dolari in ianuarie. Dupa anuntarea rezultatelor financiare pentru Q4, compania americana a ajuns la o valoare de 137,98 miliarde de dolari. De altfel, anul trecut, fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama si sotia sa Michelle au semnat un contract cu editura Penguin Random House pentru a-si publica in exclusivitate memoriile. Fiecare isi va publica propria sa carte, pentru o suma totala de aproximativ 65 de milioane de euro, o suma record pentru autobiografiile unor presedinti americani. Celebra editura nu a dezvaluit subiectele care vor fi abordate in cele doua carti ce vor fi scrise de Barack si Michelle Obama si nici data la care aceste volume vor fi publicate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro