Sotii Iohannis vor returna banii primiti din inchirierea casei din centrul Sibiului

Sotii Iohannis vor returna sumele de bani primite din inchirierea casei din centrul Sibiului dupa comunicarea deciziei Curtii de Apel Brasov, informeaza Administratia Prezidentiala. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel (notar din Sibiu - n.r.) incheiat intre paratii Bastea Ioan - decedat (mostenitor al lui Nicolae Bastea - n.r.), mostenitor fiind Bastea Rodica, in calitate de vanzator, si Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner, in calitate de cumparatori", din cauza neclaritatii certificatului de mostenitor al lui Nicolae Bastea.

acum 55 luni (19 Apr 2016)

Sotii Iohannis vor returna sumele de bani primite din inchirierea casei din centrul Sibiului dupa comunicarea deciziei Curtii de Apel Brasov, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit sursei citate, presedintele Iohannis "respecta pe deplin hotararea justitiei" privind radierea din Cartea Funciara

"Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cartii Funciare numarul 9331 Sibiu, in sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a facut obiectul deciziei civile a Curtii de Apel Brasov. In contextul juridic creat, domnul Iohannis respecta pe deplin hotararea justitiei si, fara nicio indoiala, va returna de indata sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchiriere, incepand cu data comunicarii deciziei civile a Curtii de Apel Brasov", a precizat Administratia Prezidentiala.

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Sibiu a primit, la inceputul lunii aprilie, cererea de radiere a dreptului de proprietate al familiei Iohannis asupra casei pierdute in instanta anul trecut.

In 25 ianuarie, Magistratii Curtii de Apel Brasov au decis sa amane, pentru 6 iunie, judecarea procesului in care Klaus si Carmen Iohannis solicita revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru o casa cumparata in centrul Sibiului, pentru citarea unei parti care locuieste in SUA. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel (notar din Sibiu - n.r.) incheiat intre paratii Bastea Ioan - decedat (mostenitor al lui Nicolae Bastea - n.r.), mostenitor fiind Bastea Rodica, in calitate de vanzator, si Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner, in calitate de cumparatori", din cauza neclaritatii certificatului de mostenitor al lui Nicolae Bastea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro