Sotii Bodnariu, pusi sub urmarire penala de procurorii norvegieni, pentru violente asupra copiilor

Sotii Bodnariu, pusi sub urmarire penala de procurorii norvegieni, pentru violente asupra copiilor

La inceputul lunii iunie, preotul Cristian Ionescu, purtatorul de cuvant al familiei Bodnariu, anunta intr-un comunicat de presa ca municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis ca cei cinci copii ai lui Marius si Ruth Bodnariu se pot intoarce acasa.

acum 86 luni (10 Aug 2016)

Procurorii au adus acuzatii impotriva ambilor parinti, in deja celebrul caz al familiei Bodnariu din Norvegia. Aceasta a mai declarat ca Ruth Bodnariu si-a recunoscut partial vina: "Clienta mea a recunoscut ca i-a mai lovit usor, cu palma, pe copii, inca de la prima interogare a politiei".

Televiziunea nationala din Norvegia (NRK) relateaza ca "mama si avocata sunt surprinse ca procurorii au decis, in cele din urma, sa-i puna pe parinti sub acuzare in acest caz". La inceputul lunii iunie, preotul Cristian Ionescu, purtatorul de cuvant al familiei Bodnariu, anunta intr-un comunicat de presa ca municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis ca cei cinci copii ai lui Marius si Ruth Bodnariu se pot intoarce acasa. Autoritatile norvegiene au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu in noiembrie anul trecut, in conditiile in care doua dintre fete s-ar fi plans ca primesc corectii fizice de la parinti. Oamenii au manifestat in intreaga lume in semn de solidaritate cu familia de romani.

Campania de protest a fost foarte bine sustinuta, in special in Romania, tara de origine a lui Marius Bodnariu, dar si de parohiile penticostale din intreaga lume. De altfel, unii manifestanti considera ca cei doi parinti, penticostali, sunt victime ale discriminarii pe motive religioase si nationale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro