Sotii Bodnariu, pusi sub acuzare pentru violenta impotriva minorilor, se muta in Romania. Cum motiveaza decizia

Soții Ruth și Marius Bodnariu, ai căror copii au fost luați, anul trecut, de autoritățile norvegiene, au anunțat că se vor stabili in Romania, după ce au fost puși sub acuzare pentru violențe impotriva minorilor, informează News.ro. Soţii Ruth şi Marius Bodnariu s-au declarat surprinşi de hotărarea autorităţilor norvegiene de a continua ancheta impotriva lor pentru violenţe impotriva minorilor, precizand că este vorba de acelaşi caz, inceput in noiembrie 2015.

acum 42 luni (13 Aug 2016)

Soții Ruth și Marius Bodnariu, ai căror copii au fost luați, anul trecut, de autoritățile norvegiene, au anunțat că se vor stabili in Romania, după ce au fost puși sub acuzare pentru violențe impotriva minorilor, informează News.ro.

Familia Bodnariu a anunţat că a luat decizia de a se muta in Romania, urmand să găsească un loc unde işi va stabili reşedinţa. Soţii Ruth şi Marius Bodnariu s-au declarat surprinşi de hotărarea autorităţilor norvegiene de a continua ancheta impotriva lor pentru violenţe impotriva minorilor, precizand că este vorba de acelaşi caz, inceput in noiembrie 2015.

"Cu o inimă recunoscătoare şi plină de mulţumire faţă de Dumnezeu şi faţă de dumneavoastră, vă aducem la cunoştinţă că ne-am hotărat să ne stabilim in Romania. Ne pare rău că nu am reuşit să comunicăm mai mult pană in prezent, dar am considerat potrivit să aşteptăm mai intai o reacţie din partea oficialităţilor din Naustdal la scrisoarea de inştiinţare pe care am trimis-o in urmă cu cateva zile. Acum observăm că atenţia este deturnată de alte ştiri, aşa că ne simţim liberi să anunţăm şi in mod public această schimbare", au precizat pe Facebook.

Citește și: Soții Bodnariu, puși sub acuzare pentru violenţe impotriva minorilor

Totodată, familia Bodnariu a făcut precizări cu privire la punerea sub acuzare: "Legat de cazul cu poliţia, dorim să facem cateva clarificări: nu este un caz nou, este acelaşi caz inceput in noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi şi cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz intr-o astfel de manieră".

Municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis că cei cinci copii ai lui Marius şi Ruth Bodnariu se pot intoarce acasă, a anunţat in iunie un purtător de cuvant al familiei, preotul Cristian Ionescu, intr-un comunicat publicat pe Facebook. Autorităţile norvegiene au preluat cei cinci copii ai fam... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro