Sotia unui fost politist condamnat pentru legaturi cu clanul Camataru, cap de lista la Senat din partea PNL

Sotia unui fost politist condamnat pentru legaturi cu clanul Camataru, cap de lista la Senat din partea PNL

Pentru a avea o explicatie, de ce fiul primarului e pe locul unu, iar nasul presedintelui CJ pe locul doi, trebuie sa precizam ca Silviu Gheorghe este primar de Otopeni din 1996, fiind cel mai puternic liberal din llfov, iar Marian Petrache, chiar daca ii este sef de partid, depinde de el, de voturile si influenta pe care edilul o are. De altfel, de la Balaceanca ar fi fost demis, in urma cu 13 ani in urma unor verificari efectuate de Corpul de Control al Secretariatul de Stat pentru Persoanele cu Handicap.

acum 49 luni (8 Nov 2016)

>

Tind sa cred ca, in mare masura, la nivelul tarii situatia sta cam la fel, si in acest sens i-as ruga pe cititorii avevarul.ro sa semnaleze situatiile asemanatoare celei din Ilfov. Un tablou general al cumetriilor politice ar fi binevenit pentru a observa cat de putrede sunt partidele politice care de 26 de ani conduc Romania. Liberalul Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean, l-a pus pe lista la Camera Deputatilor pe nasul sau de cununie Mihai Culeafa. Ca sa-l scoata din depresia pricinuita de pierderea alegerilor pentru primarie, nasul Petrache i-a oferit locul doi, eligibil, pe lista candidatilor la Camera Deputatilor. Junele liberal are deja experienta parlamentara, fiind de doi ani deputat de Ilfov ca urmare a demisiei lui Eduard Hellvig, in 2015, din Camera Deputatilor dupa ce a fost numit director al SRI. Cel care s-a ocupat de campania electorala, la alegerile partiale din 2015, a tanarului Andrei Daniel este nimeni altul decat primarul orasului Otopeni, Silviu Gheorghe, tatal junelui merituos. Pentru a avea o explicatie, de ce fiul primarului e pe locul unu, iar nasul presedintelui CJ pe locul doi, trebuie sa precizam ca Silviu Gheorghe este primar de Otopeni din 1996, fiind cel mai puternic liberal din llfov, iar Marian Petrache, chiar daca ii este sef de partid, depinde de el, de voturile si influenta pe care edilul o are.

Totusi, candidatura de la Senat a PNL-Ilfov este bomboana de pe tort pentru alegatorii liberali. Un amanunt interesant: doamna avocat este sotia unui fost inspector de Politie, Viorel Pauliuc, arestat si condamnat la trei ani cu suspendare sub acuzatia ca a acoperit afaceri ale clanului Camataru. Dar, daca mama arestatului Chereches deschide lista liberala in Maramures, la ce ne mai puteam astepta de la partidul doamnei Gorghiu? Partidul lui Liviu Dragnea il pune cap de lista la Senat pe un apropiat al cuplului Pandele - Firea, medicul Emanuel Gabriel Botnariu. Persoana in cauza este un "alintat" al pr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro