Sotia presedintelui Romaniei, la deschiderea anului scolar: "Nu renunt la iubirea vietii mele, scoala"

La finalul festivitatii de deschidere a anului scolar in curtea Colegiului "Gheorghe Lazar" din Sibiu, Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a fost inconjurata de elevii sai. "Este o adevarata prima doamna" Sotia presedintelui Romaniei este profesoara de limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu - unde a si fost eleva - de mai bine de 25 de ani.

acum 80 luni (11 Sep 2017)

La finalul festivitatii de deschidere a anului scolar in curtea Colegiului "Gheorghe Lazar" din Sibiu, Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a fost inconjurata de elevii sai. si sa va si pup, ca asa-i moda", este una din replicile primite de Carmen Iohannis, alaturi de multe buchete de flori. Sunt elevi deosebiti si sunt convinsa ca vor avea rezultatele pe care si le doresc, sper sa isi depaseasca limitele si sa dovedeasca din nou ca sunt tot mai buni", a vorbit Carmen Iohannis despre elevii ei. Ca sfat pentru examenele care ii asteapta la finalul acestui an scolar, profesoara de engleza a spus ca e suficient sa aiba incredere in puterile lor. "Este o adevarata prima doamna" Sotia presedintelui Romaniei este profesoara de limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu - unde a si fost eleva - de mai bine de 25 de ani. Din 2015, de cand Klaus Iohannis s-a mutat la Cotroceni, ea a renuntat la jumatate de norma. "Sunt convinsa ca voi lua sigur clasa a noua, nu stiu daca voi fi si diriginta, dar nu vreau sa renunt la iubirea vietii mele, scoala", a spus Carmen Iohannis inainte de a intra cu elevii sai la prima ora de dirigentie din acest an scolar.

Profesoara de limba engleza este foarte indragita de elevii sai, dupa cum spun acestia din urma. Este ultimul an cu ea, dar si cu generatiile ei mai vechi s-a intalnit, deci si noi speram ca ne vom putea si vedea si anii viitori", a spus unul dintre elevii lui Carmen Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, inconjurata de elevi la deschiderea anului scolar ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro