Sotia baronului Paul Stanescu, consilier la Ministerul Educatiei

Sotia senatorului PSD de Olt Paul Stanescu, Marieta, a fost angajata la Ministerul Educatiei pe postul de consilier. De asemenea, ei detin au apartament in Craiova si o casa de locuit in Visina, de 299 de metri patrati.

acum 42 luni (19 Jul 2017)

Sotia senatorului PSD de Olt Paul Stanescu, Marieta, a fost angajata la Ministerul Educatiei pe postul de consilier. Potrivit documentului, Marieta Stanescu a incasat de la acest minister 8.668 de lei, semn ca angajarea s-a petrecut de curand.

In declaratia anterioara de avere, depusa in ianuarie, statutul Marietei Stanescu era unul diferit. In aceasta calitate ea a obtinut venituri de 28.855 de lei, in cursul anului 2016. Potrivit aceluiasi document, sotia baronului PSD a incasat si 12.088 de lei, sub forma de pensie. De asemenea, ei detin au apartament in Craiova si o casa de locuit in Visina, de 299 de metri patrati. Paul Stanescu detine conturi de 24.000 de lei. Potrivit ultimei declaratii de avere, Paul Stanescu a avut, pe parcursul ultimului an, trei surse de venit: 36.927 ca presedinte al Consiliului Judetean, 4.984 ca senator si 18.750 de la o companie care se ocupa cu munca pe terenurile arendate. La alegerile din 2016 el a renuntat la postul de presedinte al CJ Olt pentru a candida pentru Senat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro