Sosea de Centura nou-inaugurata, pe care se circula cu 4 kilometri pe ora

"Daca acum cateva saptamani (in iulie n.noastra) domnul Cuc a inaugurat o linie de cale ferata care exista din perioada austro-ungara si pe care se circula cu 30-35 km/h, adica mai incet decat acum 100 de ani, de data aceasta, in acelasi stil populist, a taiat panglica unui proiect nefinalizat, fara stratul final de asfalt, cu marcaje provizorii (galbene), cu lucrari in desfasurare, cu utilaje pe carosabil care produc ambuteiaje mai mari decat in trecut, asa cum se vede si din traficul raportat de Google Maps.

acum 45 luni (18 Oct 2017)

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, se lauda cu un proiect de infrastructura plin de gropi, nemarcat, din care lipseste un pod si pe care mai mult se sta, decat se circula. La inceputul anului, PSD se lauda ca va inaugura aproape 100 de kilometri de autostrada, dar bilantul este posibil sa fie zero.

Pe Facebook lucrurile stau perfect

Pentru a mai cosmetiza acest esec, ministrul demisionar al Transporturilor, Razvan Cuc, s-a laudat ca a modernizat o bucata din partea de nord a Soselei de Centura. "De azi am dat circulatiei 7,5 km noi din Centura de Nord a Capitalei, pe 4 benzi! Desi incepute inca din mai 2013, lucrarile la sectorul de centura, cuprins intre A1 si DN7, au stagnat pentru o lunga perioada de timp. Acum, Centura de N-V a Capitalei este deschisa in mare parte circulatiei pe 4 benzi si mai sunt restrictii doar in zona km 57, unde lucrarile urmeaza sa se incheie la jumatatea lunii octombrie. Am dat drumul traficului pe 4 benzi, in conditii de siguranta a circulatiei!", a anuntat pe data de 31 august 2017, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, pe contul sau de Facebook. Prima remarca: suntem la mijlocul lui octombrie, dar acele lucrari ramase, de care pomeneste Cuc, sunt departe de a fi terminate. Al doilea film este o filmare de la bordul unei masini care strabate portiunea in cauza din Soseaua de Centura Bucuresti. De tot rasul, pe intregul traseu se vad semnalizatoare galbene care atentioneaza soferii ca este un drum in lucru. De asemenea, in filmul lui Cuc se vede, pe celalalt sens de mers, o coloana de toata frumusetea de masini.

E mai rau decat inainte

Coloanele de masini de pe portiunea din Soseaua de Centura a Capitalei, proaspat largita la patru benzi, sunt o constanta zilnica. Si cele doua poduri de pe traseu sunt in continuare in lucru, ca si anumite benzi de drum. Desi portiunea reabilitata incepe de la intrarea din autostrada Pitesti, coada se intinde de dinaintea acestei intersectii.

... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro