Soros, o "conspiratie" de miliarde de dolari. PSD, filiera israeliana si niste coincidente | DEZVALUIRE REVISTA 22

O increngatura de interese de afaceri ale consilierilor israelieni care au gravitat si graviteaza in jurul PSD si a altor actori politici, problemele penale pe care acestia le au, in Romania si in strainatate, dar si razboiul pe care, unii dintre ei, il poarta cu Soros, arata si alt tip de motivatii. Oricat de seducator si controversat este subiectul aurului din muntii nostri (ar fi poate momentul unui update al celebrelor versuri ale lui Goga, atat de uzitate de "patriotii" de pe la noi, cu varianta Muntii nostri aur poarta / Noi platim din poarta-n poarta) el paleste in fata de anuntului pe care l-a facut DNA-ul intr-o zi din martie 2016. Principalul motiv nu era reprezentat de detaliile afacerii, chiar daca ele sunt spectaculoase pentru ca ascund un subiect ultrasensibil, anume furtul averii Casei Regale de Romania, ci de numele celor patru cetateni israelieni si de faptul ca toti erau conectati, intr-un fel sau altul, de ani buni, la topul lumii politice si de afaceri din Romania.

acum 84 luni (20 Jul 2017)

Conspiratii mondiale, antisemitism, pseudonationalisme si teorii economice fara fundament sunt amestecate intr-o cabala fara sfarsit al carui singur scop este portretizarea miliardarului George Soros in rolul demonului suprem care urmareste distrugerea si ale carui interese sunt eminamente legate de spolierea oamenilor cinstiti.

In Romania, campania anti-Soros pare a fi motivata de nevoia liderului PSD, Liviu Dragnea, de a gasi un tap ispasitor prin care sa justifice esecurile guvernului si lupta inversunata impotriva DNA si a societatii civile. O increngatura de interese de afaceri ale consilierilor israelieni care au gravitat si graviteaza in jurul PSD si a altor actori politici, problemele penale pe care acestia le au, in Romania si in strainatate, dar si razboiul pe care, unii dintre ei, il poarta cu Soros, arata si alt tip de motivatii. In luna iulie 2010 ziarul israelian online Globe(http://www.globes.co.il/en/article-1000575852)

anunta ca Beny Steinmetz tocmai a castigat 100 de milioane de dolari de pe urma cresterii valorii actiunilor pe care le detinea la Gabriel Resources Ltd. detinea zacamantul de la Rosia Montana care avea, conform calculelelor expertilor, un numar de tone de aur si argint (nu mentionez cifrele pentru ca sunt controversate si ele).

Oricat de seducator si controversat este subiectul aurului din muntii nostri (ar fi poate momentul unui update al celebrelor versuri ale lui Goga, atat de uzitate de "patriotii" de pe la noi, cu varianta Muntii nostri aur poarta / Noi platim din poarta-n poarta) el paleste in fata de anuntului pe care l-a facut DNA-ul intr-o zi din martie 2016. Institutia care este in epicentrul bataliei impotriva coruptiei din Romania solicita arestarea lui Beny Steinmetz, Tal Silberstein, Shimon Sheves si Moshe Agavi pentru "constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta si complicitate la spalarea banilor".

Principalul motiv nu era reprezentat de detaliile afaceri... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro