Sorin Rosca Stanescu, ELIBERAT CONDITIONAT. Ce a declarat la iesirea de la Penitenciarul Jilava

In acelaşi dosar a fost condamnat şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş, la doi ani şi opt luni de inchisoare cu executare, pentru complicitate la manipularea pieţei de capital şi constituire a unui grup infracţional organizat.

acum 47 luni (25 Jun 2015)

Sorin Roşca Stănescu: Am fost atent la tot ce s-a intamplat. Avem un Parlament care a sucombat, care există doar in formă, şi nu in fond, un Parlament precum cel din Rusia, un Guvern rupt intre două Palate.

Sorin Roşca Stănescu: Am citit mult, am ţinut cursuri de istoria civilizaţiei.

Sorin Roşca Stănescu: Voi face politică, dar nu intr-un Parlament şi Guvern precum cele pe care le avem acum.

Sorin Roşca Stănescu: Toate instituţiile statului sunt grav bolnave.

***

Sorin Roşca Stănescu, fost senator PNL, va fi eliberat condiţionat. Sorin Roşca Stănescu va putea părăsi Penitenciarul Jilava după ce la unitatea de detenţie vor ajunge documentele de la instanţă privind decizia de eliberare.

Pe 15 mai, Judecătoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Roşca Stănescu să fie eliberat condiţionat, in dosarul "Rompetrol", in care a fost condamnat la doi ani şi patru luni de inchisoare. Instanţa a admit atunci propunerea Penitenciarului Jilava, care a stabilit că Sorin Roşca Stănescu a executat o treime din pedeapsă şi intruneşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

Sorin Roşca Stănescu a fost condamnat, in 7 octombrie 2014, la doi ani şi patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul "Rompetrol", pentru utilizare de informaţii privilegiate şi constituire a unui grup infracţional organizat.

In acelaşi dosar a fost condamnat şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş, la doi ani şi opt luni de inchisoare cu executare, pentru complicitate la manipularea pieţei de capital şi constituire a unui grup infracţional organizat. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au lăsat nesoluţionată partea civilă legată de Patriciu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro