Sorin Ovidiu Vintu, din inchisoare: Domnule Dragnea, retrageti Ordonantele. Riscati sa va pierdeti libertatea

Sorin Ovidiu Vintu, din inchisoare: Domnule Dragnea, retrageti Ordonantele. Riscati sa va pierdeti libertatea

Romania are nevoie de o noua filozofie penala, de o noua abordare fata de cei care au gresit in raport cu concetatenii lor, dar asta trebuie facuta calm, in timp si cu acordul tuturor.Inlocuiti, domnule Dragnea, smenul cu o abordare cinstita si profesionala a problemelor din zona justitiei".

acum 82 luni (3 Feb 2017)

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vintu:

"Nu suport femeile urate, nu suport barbatii prosti, urasc sa fiu manipulat, dar cel mai mult urasc incercarea cuiva de a-mi controla viata sau de a-mi spune cine sunt. Toate deciziile pe care le-am luat in viata, bune sau tampite, le-am luat dupa cum am avut EU chef, fara a-mi pasa vreodata de opiniile cuiva.

De aceea, domnule Dragnea, singurul lucru pe care il puteti face este acela de a retrage ordonantele fata de care o parte insemnata a actionarilor acestui stat au o atitudine de respingere ferma. Revenirea clasei politice la respectarea cetatenilor statului pe care vremelnic ii conduc este un act de normalitate si intelepciune, nu un act de lasitate. Riscati astfel ca, din pricina unor ordonante dubioase si a unei caricaturi de lege a gratierii care nu rezolva nimic, sa va pierdeti nu doar respectul multora dintre noi, ci si libertatea. Romania are nevoie de o noua filozofie penala, de o noua abordare fata de cei care au gresit in raport cu concetatenii lor, dar asta trebuie facuta calm, in timp si cu acordul tuturor.Inlocuiti, domnule Dragnea, smenul cu o abordare cinstita si profesionala a problemelor din zona justitiei". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro