Sorin Oprescu, operat la Institutul Marius Nasta din Capitala

Sorin Oprescu, operat la Institutul Marius Nasta din Capitala

A inceput procesul Primarul suspendat al Capitalei s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucuresti la primul termen in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si si constituire a unui grup infractional organizat.

acum 88 luni (27 Nov 2015)

Oprescu a fost internat in instutut joi, dupa cum a confirmat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.

Miercuri, Curtea de Apel Bucuresti a admis definitiv cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, prin care acesta a solicitat permisiunea de a se interna sapte zile in spital, in vederea efectuarii unei interventii chirurgicale. Astfel, edilul suspendat al Capitalei, aflat in arest la domiciliu, isi poata parasi locuinta timp de sapte zile pentru a se interna la Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", unde ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la plamanul la care i-a fost descoperit un nodul.

In saptamana de spitalizare ceruta, Sorin Oprescu va primi vizite regulate in spital din partea politistilor, ca in cazul arestului la domiciliu, dar nu va avea paza continua.

A inceput procesul

Primarul suspendat al Capitalei s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucuresti la primul termen in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si si constituire a unui grup infractional organizat.

Edilul va fi judecat in arest la domiciliu, dupa ce instanta a decis la termenul de luni sa mentina masurile preventive dispuse in cauza.

Sorin Oprescu, Bogdan Popa, fost sef al Administratiei Cimitirelor, si alte sapte persoane au fost trimisi in judecata, vineri, de procurorii DNA. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro