Sorin Oprescu, despre Stadionul National: Are toate aprobarile necesare

Citeşte şi: Dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa inchiderea Arenei Naţionale, din cauza acoperişului Miercuri, Sava a scris, pe pagina sa de Facebook, că Primăria incearcă, de două săptămani, să găsească o soluţie pentru redeschiderea Arenei Naţionale, insă obiectivul este ingreunat de descoperirea de nereguli şi de documente "care se bat cap in cap".

acum 69 luni (1 Feb 2016)

Firma pe care am găsit-o acolo a lucrat foarte bine, nu au existat niciun fel de discuții, toate aprobările au fost luate din timp", a spus Oprescu.

Mai mult, el a adăugat că stadionul are aprobări, astfel că a fost cercetat chiar şi de UEFA.

Citeşte şi: Primarul interimar: Pentru moment, nu există o soluţie pentru redeschiderea Arenei Naţionale

"Dar, că de obicei, in urmă nenorocirii de la Colectiv, noi suflăm și in iaurt", a mai precizat Sorin Oprescu.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat vineri, că nu există o soluţie pentru punerea in funcţiune a Arenei Naţionale, pentru moment. el a adăugat că stadionul nu poate fi folosit nici in condiţiile in care nu s-ar pune in funcţiun acoperişul, care nu are aviz. Totodată, el a explicat că, in 2006, cand Arena Naţională a revenit Municipalităţii, "iniţial a fost prevăzut un acoperiş fix", insă in timp "s-a dorit să se renunţe la el", iar pentru noul acoperiş nu s-a obţinut un aviz ISU.

"Fără acel aviz de la pompieri lucrurile s-au blocat", a mai spus Sava, explicand că intreţinerea Arenei Naţionale costă municipalitatea 7 milioane de lei pe an.

Citeşte şi: Dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa inchiderea Arenei Naţionale, din cauza acoperişului

Miercuri, Sava a scris, pe pagina sa de Facebook, că Primăria incearcă, de două săptămani, să găsească o soluţie pentru redeschiderea Arenei Naţionale, insă obiectivul este ingreunat de descoperirea de nereguli şi de documente "care se bat cap in cap".

"De două săptămani incerc să găsim o soluție pentru a redeschide Arena Națională fotbalului și evenimentelor culturale. In fiecare zi constat că ne indepărtăm de obiectiv, adică de identificarea unei soluții pentru redeschiderea Arenei Naționale și descopăr nereguli, tot felul de documente care se bat cap in cap. Din această cauză am ajuns și in blocajul... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro