Sorin Oprescu, despre Solomon Wigler, consilierul sau arestat pentru coruptie: "Nu ai decat doua variante: ori esti prost, ori esti prost!"

Sorin Oprescu, despre Solomon Wigler, consilierul sau arestat pentru coruptie:

Solomon Wigler (foto dreapta), alaturi de primarul Sorin Oprescu in timpul unui eveniment FOTO www.filme-carti.ro Averea consilierului personal al primarului Oprescu In declaratia de avere din anul 2013, Wigler sustine ca are un teren intravilian cu o suprafata de 65.000 de metri patrati situat in Popesti Leordeni, doua case amplasate in Bucuresti si un apartament de 80 de metri patrati situat tot in Capitala. Totodata, acesta mai are ceasuri, bijuterii si obiecte de arta in valoare totala de 1,9 milioane de euro: ceasuri si bijuterii care valoreaza 600.000 de euro, obiecte de cult in valoare de 500.000 de euro si obiecte de arta care se ridica la 800.000 de euro.

acum 67 luni (12 Jun 2015)

Intrebat cum comenteaza arestarea consilierului sau personal Solomon Wigler, dar si ancheta declansata impotriva premierului Victor Ponta, Oprescu a raspuns: "Sunt doua dimensiuni: dimensiunea razboiului politic si dimensiunea faptelor. Restul cred ca trebuie privite, cel putin initial, ca avand prezumtia de nevinovatie. Cand nu faci socoteala si nu te gandesti foarte bine la ceea ce pierzi in cateva minute - si ma refer la onorabilitate, atunci inseamna ca nu ai decat doua sanse: ori esti prost, ori esti prost", a precizat edilul.

Solomon Wigler este unul dintre cei 11 consilieri personali ai primarului Sorin Oprescu si ii este alaturi edilului inca din primul mandat pe care l-a obtinut. Stiu ca inca de la inceput l-a sprijinut pe Sorin Oprescu", a declarat Silviu Vaduva, consilier general PDL.

Solomon Wigler FOTO Adevarul

De asemenea, Pieptan Mihai, consilier general PSD, spune despre Solomon Wigler ca este o persoana bine instruita.

Surse din Primaria Municipiului Bucuresti au precizat, pentru "Adevarul", ca Solomon Wigler sustinea unele proiecte cu argumente in fata consilierilor generali ai Capitalei: "A mai venit si el la sedintele cu liderii de grup. Imi amintesc ca sustinea Pasajul de la Piata Presei Libere si exproprierile de la Ghencea.

Solomon Wigler (foto dreapta), alaturi de primarul Sorin Oprescu in timpul unui eveniment FOTO www.filme-carti.ro

Averea consilierului personal al primarului Oprescu In declaratia de avere din anul 2013, Wigler sustine ca are un teren intravilian cu o suprafata de 65.000 de metri patrati situat in Popesti Leordeni, doua case amplasate in Bucuresti si un apartament de 80 de metri patrati situat tot in Capitala. De asemenea, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu mai detine si trei autoturisme: un Audi Q5, achizitionat in anul 2013, un BMW X1 din anul 2011 si un BMW X320d tot ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro