Sorin Oprescu cere anularea probelor stranse din interceptari facute de SRI. 11 cereri s-au facut pana acum in urma deciziei Curtii Constitutionale

Sorin Oprescu cere anularea probelor stranse din interceptari facute de SRI. 11 cereri s-au facut pana acum in urma deciziei Curtii Constitutionale

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, de la data de 16 februarie pana in prezent, in 11 dosare de coruptie s-au ridicat exceptii de neconstitutionalitate referitoare la interceptari, Acuzatiile aduse de DNA in cazul lui Sorin Oprescu In 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Sorin Oprescu pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

acum 85 luni (10 Mar 2016)

Update Apararea lui Sorin Oprescu a depus o cerere la Curtea de Apel Bucuresti prin care a solicitat judecatorilor sa aiba in vedere decizia din 16 febriuarie a Curtii Constitutionale privind interceptarile efectuate de SRI, potrivit unor surse judiciare citate de news.ro.

Concret, explica sursele citate, aparare a cerut magistratilor sa nu tina cont de interceptarile din dosar, motivat de faptul ca, atata vreme cat un text de lege a fost declarat neconstitutional, nu mai este necesar ca si alt inculpat sa invoce exceptia de neconstitutionalitate.

Stirea initiala

Viorel Mocanu, avocatul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, astazi, ca va contesta probele obtinute in dosar cu suportul tehnic al Serviciului Roman de Informatii, in urma deciziei Curtii Constitutionale care spune ca sunt neconstitutionale interceptarile facute de SRI in dosarele penale.

Dosarul in care Sorin Oprescu a fost trimis in judecata se afla in faza de Camera Prelimianara, si are termen stabilit la data de 24 martie.

El a spus ca in cazul clientului sau, DNA a avut sprijinul Serviciului Roman de Informatii cand a pus in aplicare masurile de supraveghere si de interceptare.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, de la data de 16 februarie pana in prezent, in 11 dosare de coruptie s-au ridicat exceptii de neconstitutionalitate referitoare la interceptari,

Acuzatiile aduse de DNA in cazul lui Sorin Oprescu

In 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Sorin Oprescu pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

In aceeasi cauza sunt judecati Bogdan Popa, fost sef al Administratiei Cimitirelor, Cristian Stanca, fostul sofer al lui Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, fost sef al Di... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro