Sorin Grindeanu cere Parlamentului sa ii voteze Cabinetul: Sevil Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Nu este Guvernul meu sau al altcuiva, ci al Romaniei

Această individă nu a avut nicio legătură Măsuri anunțate de ministrul propus al Turismului: vacanțe gratis pentru bugetari și promovarea turismului religios Ministrul propus al Afacerilor Europene, Ana Birchall: Prioritatea mea este asigurarea preşedinţiei UE de către această ţară atat de frumos numită grădina Maicii Domnului Ministrul propus al Transporturilor, Răzvan Cuc: Nu promit niciun kilometru de autostradă Ministrul propus al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, după audierea in comisia de specialitate: Am primit aviz pozitiv. Sper ca mintea să mă ţină in stare să nu fac greşeli Marius Dunca, demis după tragedia de la Colectiv de Victor Ponta, a fost avizat de comisia de specialitate pentru Ministerul Tineretului: Am fost numit politic, am fost demis politic Ministrul propus al Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguța Vasilescu, intrebată care este numărul la care poate apela un copil care a fost abuzat: E ceva cu şase, insă nu-l știu exact Ministrul propus al Agriculturii, Petre Daea: Agricultura Țării Romanești nu are nevoie de formalism.

acum 46 luni (4 Jan 2017)

Ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților in care Guvernul condus de Sorin Grindeanu va fi supus votului de incredere al Parlamentului a inceput miercuri după-amiază.

Despre ministrul propus al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a spus că reprezintă "o variantă excelentă" de premier.

"Vreau să precizez de asemenea de la inceput faptul că prima propunere a PSD pentru funcţia de premier ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea Guvernului şi e bine că dansa va fi alături de mine in echipa viitorului Executiv (...). Salut in mod deosebit echilibrul domnului preşedinte Liviu Dragnea, care in ultimele săptămani s-a comportat ca un adevarătat om de stat, punand interesul naţional mai presus de interesul său personal sau al partidului pe care il conduce.

"Le mulţumesc celor care m-au propus in această funcţie şi care mi-au fost alături in alcătuirea echipei guvernamentale şi a programului de guvernare pe care le supun astăzi dezbaterii. Vreau să precizez că prima propunere a PSD pentru funcţia de prim-ministru, Sevil Shhaideh, ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea guvernului şi e bine că dansa e alături de mine in echipa viitorului executiv pe care o supun la vot azi in Parlament. Salut in mod deosebit echilibrul domnului preşedinte Liviu Dragnea, care in ultimele săptămani s-a comportat ca un adevărat om de stat, punand interesul naţional mai presus de interesul său personal sau al partidului pe care il conduce", a declarat premierul desemnat Sorin Grindeanu.

"Imi doresc o ţară normală, in care lucrurile să fie aşa cum trebuie să fie, in care anormalul să fie o excepţie şi nu o regulă. De aceea, in programul de guvernare pe care l-am supus atenţiei şi votului parlamentului veţi regăsi toate măsurile prezentate in campania electorală de domnul preşedinte Liviu Dragnea. Aceste măsuri au fost votate de romani şi e normal să se regăsească in programu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro