Sorana Cirstea vorbeste despre accidentul suferit. Ce ganduri avea jucatoarea de tenis

Jucătoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA şi beneficiară a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finală la BRD Bucharest Open, după ce a trecut de Sesil Karatanceva (Bulgaria), locul 96 WTA.Sorana Cirstea s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 62 de minute de joc.

acum 74 luni (16 Jul 2015)

Jucătoarea de tenis Sorana Cirstea, care a acces, miercuri, in optimi la BRD Bucharest Open, a declarat că a trecut printr-o perioadă foarte grea, deoarece s-a confruntat cu o accidentare gravă şi nu ştia dacă va putea reveni in competiţie, informează Mediafax.

"Am avut o perioadă grea cu accidentarea la umăr, dar acum sunt sănătoasă şi fericită că pot să joc in faţa romanilor. A fost foarte greu pentru mine pentru că accidentarea a fost destul de gravă şi nu ştiam dacă pot reveni. Iar să fiu aici şi să mă bucur de un meci in faţa unui asemenea public e ceva la care nu speram. Acum văd tenisul dintr-un alt punct de vedere, mă bucur că nu mai simt niciun fel de durere şi cred că merg in direcţia bună. Ştiu că mai sunt destule lucruri de pus la punct, mai ales că a trebuit, din cauza accidentării, să-mi schimb serviciul. Şi nu e uşor să-ţi schimbi serviciul la 24 de ani, să-ţi schimbi coordonarea", a declarat Sorana Cirstea.

Ea a spus că este mulţumită de prestaţia din meciul cu Sesil Karatanceva (Bulgaria), caştigat cu scorul de 6-2, 6-2, subliniind că se aşteaptă la o partidă grea, joi, cu Andreea Mitu. Nu am făcut multe greşeli, şi mă bucur că am inceput cu o victorie.

Jucătoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA şi beneficiară a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finală la BRD Bucharest Open, după ce a trecut de Sesil Karatanceva (Bulgaria), locul 96 WTA.Sorana Cirstea s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 62 de minute de joc. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro