Sorana Carstea a vorbit despre drama care i-a marcat cariera: "Aceasta problema va fi acolo mereu!"

Sorana Carstea a vorbit despre drama care i-a marcat cariera:

Sorana a dezvaluit ca, desi e vindecata, adica nu mai simte dureri, problema la umar va ramane in permanenta acolo: "Problema mea la umar va fi mereu acolo, asa ca acum depinde daca voi fi capabila sa trec peste ea, sa imi fac exercitiile zilnice si sa imi tin umarul puternic.

acum 49 luni (4 May 2016)

Pentru Sorana problemele au inceput un an mai tarziu si au chinuit-o mult timp, din cauza unei afectiuni destul de grave la umarul drept. Acum pare sa-si fi revenit si a reusit sa urce de pe locul 250 in lume pana pe pozitia 131.

"Sunt foarte fericita ca am revenit la un asemenea turneu si sunt fericita ca am inceput cu o victorie.

Sorana a dezvaluit ca, desi e vindecata, adica nu mai simte dureri, problema la umar va ramane in permanenta acolo: "Problema mea la umar va fi mereu acolo, asa ca acum depinde daca voi fi capabila sa trec peste ea, sa imi fac exercitiile zilnice si sa imi tin umarul puternic. De asemenea, sa am grija sa imi fac toate exercitiile de recuperare. Trebuie sa fiu foarte atenta, deoarece problema la umar ma va insoti toata cariera de acum inainte. Acum cred ca stiu cum sa ma descurc cu ea", a mai spus Sorana Cirstea.

Romanca a marturisit ca accidentarea a dus la anumite schimbari in joc si pregatire: "Mi-am schimbat serviciul si asa am pus mai putina presiune pe umar, iar pana acum lucrurile merg bine. Am inceput anul jucand turnee ITF de 25.000 de dolari in Brazilia si acum cred ca sunt pe drumul cel bun. Aceasta e principala problema, dar apoi am avut alte accidentari si probleme cu muschii biceps si deltoid. O groaza de probleme, dar asa cum am spus, am gasit o cale buna sa imi fac exercitiile zilnice si sa am o buna recuperare zilnic. Dar sunt fericita pentru ca functioneaza, iar pentru mine, sa fiu capabila sa revin pe teren si sa pot juca fara dureri e extraordinar. Eram obisnuita sa am un serviciu normal, cu o extensie completa, dar acum trebuie sa am o miscare mai scurta. Numai ca, desigur, e nevoie de multe repetari, de ritm si coordonare. Dar e interesant pentru ca am inceput sa fiu mult mai grijulie, sa privesc putin mai mult si sa inteleg tenisul dintr-o perspectiva diferita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro