Sora buzoianului mort intr-un spital din Italia: "Stefanita avea doua leucemii in corp, iar medicii au spus ca nu au mai vazut asa ceva"

Sora buzoianului mort intr-un spital din Italia:

Stefanita Gavrila, ramniceanul care in urma cu zece ani ajungea cunoscut la nivel national in urma amplelor campanii umanitare initiate de colegii sai de liceu, a murit pe un pat de spital din Italia. Sansele de supravietuire ar fi fost altele, crede familia Gavrila, daca Stefanita nu s-ar fi ales intre timp cu o alta forma de leucemie, mult mai severa, caz intalnit extrem de rar in lumea medicala.

acum 90 luni (12 Jun 2015)

Stefanita Gavrila, ramniceanul care in urma cu zece ani ajungea cunoscut la nivel national in urma amplelor campanii umanitare initiate de colegii sai de liceu, a murit pe un pat de spital din Italia. In 2005, impresionati de povestea trista a baiatului, mii de ramniceni si nu numai au donat bani in diverse fonduri. Campania umanitara devenise un fenomen social, in primele zile parintii reusind sa stranga 57.000 de euro, bani cu care Stefanita a inceput tratamentul la clinica din Roma. Familia si medicii au fost extrem de multumiti de evolutia starii de sanatate a pacientului. De altfel, doamna doctor care s-a ocupat de Stefanita organiza periodic intruniri speciale cu medicii americani, canadieni, francezi si chiar chinezi pentru a dezbate cazul. Nu de putine ori doamna doctor s-a consultat cu cativa medici specialisti din China", a declarat Dana Gavrila, sora baiatului, pentru ramnicpress.ro.

Sansele de supravietuire ar fi fost altele, crede familia Gavrila, daca Stefanita nu s-ar fi ales intre timp cu o alta forma de leucemie, mult mai severa, caz intalnit extrem de rar in lumea medicala. Nici specialistii din Statele Unite, Elvetia, Franta sau China nu au mai auzit de un astfel de caz, sa dezvolti doua leucemii. De aici si teribilul ghinion al lui Stefanita", a declarat Dana Gavrila, sora baiatului. Stefanita Gavrila murit, sambata, in jurul pranzului, la varsta de 29 de ani, la clinica din Roma unde se afla sub tratament. Miercuri seara, sicriul cu trupul tanarului a ajuns acasa iar astazi a fost inhumat in cimitirul din comuna Boldu, de unde este unul dintre parinti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro