Soprana Leontina Vaduva si muzicianu Grigore Lese canta in beneficiul copiilor cu autism

Soprana Leontina Vaduva si muzicianu Grigore Lese canta in beneficiul copiilor cu autism

Intalnirea cu cei doi mari muzicieni se va petrece sambata, 2 aprilie 2016, incepand cu ora 19.00, pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, cu ocazia celei de a treia editii a evenimentului "Suflet in culori" Incepand cu anul 2014, in fiecare primavara, in preajma zilei de 2 aprilie, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, alaturi de mari artisti, sponsori si iubitori de arta isi dau mana intr-o dupa-amiaza dedicata oamenilor cu suflet frumos, o initiativa menita sa aduca sub aceeasi bagheta cultura si constientizarea autismului in Romania.

acum 56 luni (9 Mar 2016)

Intalnirea cu cei doi mari muzicieni se va petrece sambata, 2 aprilie 2016, incepand cu ora 19.00, pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, cu ocazia celei de a treia editii a evenimentului "Suflet in culori"

Incepand cu anul 2014, in fiecare primavara, in preajma zilei de 2 aprilie, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, alaturi de mari artisti, sponsori si iubitori de arta isi dau mana intr-o dupa-amiaza dedicata oamenilor cu suflet frumos, o initiativa menita sa aduca sub aceeasi bagheta cultura si constientizarea autismului in Romania.

Prima editie, desfasurata in data de 3 aprilie 2014, a reprezentat pentru asociatiile oganizatoare piatra de hotar in popularizarea insemnatatii zilei de 2 aprilie si a beneficiat de participarea unor nume importante din sfera muzicala romaneasca: tenorul Stefan Pop, soprana Rodica Vica, violonistul Vlad Maistorovici si pianistul Stefan Doniga. Violonistul Remus Azoitei si pianistele Mara Dobrescu si Diana Ionescu au fost artistii care au ales, de aceasta data, sa se alature campaniei de constientizare, punandu-si talentul si celebritatea in slujba cauzei. Succesul "Suflet in Culori" 2014 a insemnat, pentru cea de-a doua editie, atat un numar mai mare de spectatori, pasionati de muzica, prezenti in sala, cat si o serie de companii importante, cu interes in sfera sociala, care si-au alaturat imaginea demersului celor doua asociatii organizatoare. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro