"Somnambulii" de la Madrid: Andy Murray si Philipp Kohlschreiber au jucat de la ora 1 la 3 dimineata

Turneul patronat de Ion Tiriac a avut parte anul acesta de meciuri incrancentae, rasturnari incredibile de situatie si multe, foarte multe partide decise in setul decisiv sau chiar in tiebreakul ultimul set. De asemenea, scotianul de pe locul 3 ATP a devenit primul britanic ce se impune pe suprafata rosie dupa o pauza de 39 de ani.

acum 91 luni (7 May 2015)

Turneul patronat de Ion Tiriac a avut parte anul acesta de meciuri incrancentae, rasturnari incredibile de situatie si multe, foarte multe partide decise in setul decisiv sau chiar in tiebreakul ultimul set. Asa s-a intamplat si miercuri pe arena centrala "Manolo Santana", cand jocurile in care au fost implicati Sarapova, Serena, Federer sau Kuznetova s-au intins pe mai bine de doua ore.

S-a ajuns la o situatie neobisnuita, cu Andy Murray si Philipp Kohlschreiber intrand pe teren la ora 1 si 3 minute dimineata! La 3 dimineata, cei doi tenismeni si-au dat mana peste fileu si s-au dus la culcare, insa britanicul a fost evident nemultumit pentru ca a sarit peste orele de odihna. Editia din acest an a turneului masculin nu l-a avut pe lista de start pe liderul mondial Novak Djokovici, al doilea an consecutiv in care sarbul declina participarea la Madrid.

Iar in trecut, Rafael Nadal si Roger Federer l-au atacat frontal pe Tiriac, in momentul in care zgura de la Madrid a fost vopsita in albastru. O lipsa de respect fata de traditia si istoria acestei arene. El a fost sustinut si de Federer: "Este o poveste lunga, dar este trist ca jucatorii sunt nevoiti sa joace pe o suprafata pe care nu o agreaza. Pana la urma, Tiriac a dat inapoi si a revenit la zgura clasica, de culoare caramizie. Recordul e 4.33 dimineata

Intorcandu-ne la Murray si Kohlschreiber, meciul de la Madrid a intrat in topul partidelor incheiate tarziu in noapte, dar e inca departe de recordul stabilit de australianul Lleyton Hewitt si cipriotul Marcos Baghdatis. In acest sezon, Rafael Nadal si Pablo Cuevas s-au "intins" pana la 3.21 in sferturile turneului de la Rio de Janeiro.

Finala de doua zile pentru aceiasi jucatori

Intresant este ca Andy Murray si Philipp Kohlschreiber au jucat la cateva zile dupa ce tot ei isi disputau finala turneului de la Munchen. Inceputa duminica, partida a fost intrerupta din cauza ploii si incheiata abia luni, consemnand primul tr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro