Solutia Transporturilor pentru ambuteiajele de pe DN1

"Drumul Judetean 102 I, Campina - Valea Doftanei - Sacele, are lungimea de aproximativ 60 km si reprezinta o alternativa viabila, avand in vedere ca acest drum ar putea fi modernizat in perioada urmatoare", a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus in timpul unei vizite la Ploiesti in cadrul careia a discutat, alaturi de conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), cu liderii Consiliului Judetean Prahova.

acum 98 luni (29 Jan 2015)

Ministerul Transporturilor are in vedere modernizarea Drumului Judetean Campina - Valea Doftanei - Sacele pentru ca acesta sa devina o alternativa viabila pentru Drumul National 1, precum si realizarea unor centuri ocolitoare la Comarnic si Busteni.

"Drumul Judetean 102 I, Campina - Valea Doftanei - Sacele, are lungimea de aproximativ 60 km si reprezinta o alternativa viabila, avand in vedere ca acest drum ar putea fi modernizat in perioada urmatoare", a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus in timpul unei vizite la Ploiesti in cadrul careia a discutat, alaturi de conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), cu liderii Consiliului Judetean Prahova. Cu sprijinul Consiliului Judetean si al Prefecturii am putea avea intr-o luna de zile toate documentele puse la punct, astfel incat sa introducem in Guvern decizia de a materializa acest drum", a mai spus Ioan Rus. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro