Solutia ministrului de Interne pentru a evita formarea cozilor infernale la permise auto

Solutia ministrului de Interne pentru a evita formarea cozilor infernale la permise auto

Declaratiile au fost facute imediat dupa ce Tudorache a iesit din sedinta pe care a convocat-o vineri cu prefectul Bucurestiului si cel al judetului Ilfov dar si cu sefii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor si a Directiei Generale de Pasapoarte pentru a gasi solutii pentru eliminarea cozilor care se formeaza la sediul DRPCIV din Pipera. Potrivit Prefecturii Capitalei, situatia actuala de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti se datoreaza deficitului de personal de 22%, institutia avand 88 de cadre, dintre 22 sunt in concediu de odihna sau medical.

acum 46 luni (25 Nov 2016)

Declaratiile au fost facute imediat dupa ce Tudorache a iesit din sedinta pe care a convocat-o vineri cu prefectul Bucurestiului si cel al judetului Ilfov dar si cu sefii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor si a Directiei Generale de Pasapoarte pentru a gasi solutii pentru eliminarea cozilor care se formeaza la sediul DRPCIV din Pipera.

Prefectura Capitalei spune ca sunt cozi la Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor pentru ca institutia are un deficit de personal de 22%, iar dintre cei 88 de angajati, doar 66 sunt prezenti, restul fiind in concedii.

Potrivit Prefecturii Capitalei, situatia actuala de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti se datoreaza deficitului de personal de 22%, institutia avand 88 de cadre, dintre 22 sunt in concediu de odihna sau medical.

Rabla a dat peste cap Serviciul Inmatriculari

O alta cauza pentru care se formeaza cozi la Serviciul Permise de Conducere este, potrivit Prefecturii Capitalei, inceperea cu intarziere a programului pentru innoirea parcului auto "Rabla", respectiv in luna iunie, fata de anii anteriori cand a debutat in primavara, "ceea ce a condensat intr-o perioada mai scurta de timp un numar mult mai mare de solicitari, pe toate palierele de evidenta a vehiculelor".

Oficialii Prefecturii sustin si ca, fata de aceeasi perioada a anului trecut, activitatea societatilor de leasing si a dealerilor de vehicule atat noi, cat si second-hand, a cunoscut o crestere, in medie, de 15%, in conditiile in care 80% dintre acesti agenti economici sunt concentrati in Bucuresti, iar 75% dintre vehiculele inmatriculate la cererea acestora sunt pentru utilizatori din afara Bucurestiului.

"Desi prin OUG 41/2016 s-au diversificat modalitatile de plata pentru obtinerea documentelor eliberate de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro