Solista trupei The Cranberries, arestata dupa ce a lovit o stewardesa si un politist

Solista trupei The Cranberries, arestata dupa ce a lovit o stewardesa si un politist

Cantareata, in varsta de 43 de ani, a fost retinuta luni, dupa ce a atacat o stewardesa, in timpul unui zbor intre New York si Shannon, County Clare. Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca o femeie in jurul varstei de 40 de ani a fost dusa la sectia de politie pentru interogatoriu, pentru ca mai tarziu sa fie transportata la spital, ramanan in continuare in custodia politiei.

acum 67 luni (10 Nov 2014)

Cantareata, in varsta de 43 de ani, a fost retinuta luni, dupa ce a atacat o stewardesa, in timpul unui zbor intre New York si Shannon, County Clare. Atat O'Riordan, cat si insotitoarea de zbor au fost transportate la spitalul din Limerick, la scurt timp dupa aterizare, in timp ce politistul nu a avut nevoie de spitalizare. Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca o femeie in jurul varstei de 40 de ani a fost dusa la sectia de politie pentru interogatoriu, pentru ca mai tarziu sa fie transportata la spital, ramanan in continuare in custodia politiei. Cantareata avea 18 ani cand a devenit solista grupului The Cranberries, care a fost una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 1990, cu milioane de discuri vandute. De asemenea, O'Riordan a fost antrenoare in show-ul de talente "Vocea Irlandei".

Trupa irlandeza a lansat numeroase single-uri de succes, precum "Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" si "Promises", iar albumele sale - "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" (1993), "No Need to Argue" (1994), "To the Faithful Departed" (1996), "Bury the Hatchet" (1999), "Wake Up and Smell the Coffee" (2001) si "Roses" (2012) - s-au vandut in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial, arata si Mediafax. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro