Solista de muzica populara Maria Butaciu a murit la varsta de 78 de ani

Solista de muzica populara Maria Butaciu a murit la varsta de 78 de ani

Maria Butaciu s-a stins in jurul orei 22, dupa ce la inceputul lunii mai, artista in varsta de 78 de ani a suferit un accident vascular care a lasat-o in coma.

acum 22 luni (12 Jun 2018)

Maria Butaciu s-a stins in jurul orei 22, dupa ce la inceputul lunii mai, artista in varsta de 78 de ani a suferit un accident vascular care a lasat-o in coma. Internata la spitalul Floreasca, starea de sanatate a artistei s-a inrautatit duminica dimineata cand aceasta a facut un stop cardio respirator. Paul Surugiu, cunoscut si ca Fuego, a confirmat vestea pe Facebook unde a scris despre artista ca a fost un om cald, "plin de viata si intelepciune", si care "mi-a fost exemplu de conduita". "Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu, indurerata, ca a plecat buna noastra prietena, marea artista, Maria Butaciu! A fost un om bun, cald, vesel, plin de viata si intelepciune! Ne-a bucureat pe toti cu invataturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduita! Artistii cumva nu mai sunt ai nostri, sunt ai publicului, si cred ca publicul trebuie sa si-o aminteasca vesnic, demna, autentica, mandra, o pagina importanta a folclorului romanesc! Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu sia sasat valul.

Iuliana Tudor si-a luat si ea ramas bun de la Maria Butaciu, scriind pe Facebook ca romanilor le-au ramas cantecele artistei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro