Solidaritate impresionanta cu eleva violata din Vaslui. Judecatorii din acest caz, pusi la zid de cititori: "Prin decizia voastra ati violat iar acest suflet"

Solidaritate impresionanta cu eleva violata din Vaslui. Judecatorii din acest caz, pusi la zid de cititori:

"Adevarul" va prezinta cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Nu, nu cred, sunt convinsa ca si ei ar avea mai mult spirit de dreptate si omenie, cred ca si ei ar avea un moral mai sanatos ca si iresponsabilii din baroul de judecata ! Daca ar fi avut MAMA ar fi stiut ce-i respectul fata de o femeie, ar fi stiut ce sacrificii face o femeie si pentru ce este o femeie pe lume, daca ar fi avut un TATA, ar fi invatat demnitate si responsabilitate, ar fi stiut ce insemna sa fii sustinut si ingrijit de o femeie. Cele bune: Arhip Ioan Traian (subsemnatul sunt si eu greu si in repetate randuri incercat de soarta, dar ma straduiesc, impreuna cu familia, sa depasim toate vicisitudinile existentei, ca toata lumea de altfel, mai mult sau mai putin, si cred ca de buna seama pana acuma mai bine sau mai putin bine cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit. Adriana Adriana "Trebuie sa fii tare si sa nu lasi sa te doboare aceasta tragedie, si bestiile acelea cu chip de om ar trebui sa plateasca cu varf si indesat daca justitia de acolo isi face treaba bine si nu ar mai tergiversa deznodamantul si ar da sentinta. Tu ai sa pleci din iadul ala, ai sa cresti si chiar daca ti se pare imposibil acum, ai sa gasesti oameni care sa pretuiasca pentru zambetul tau, pentru firea ta buna si pentru toate calitatile tale (si uneori si pentru defecte)" Magdalena Buduleanu "Draga mea, te rog sa nu te lasi.

acum 52 luni (20 Jul 2015)

"Adevarul" va prezinta cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de azi, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro vor lansa o campanie ampla in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate. Noi ne vom asigura ca mesajele voastre vor ajunge la ea, iar o parte din ele vor fi publicate pe adevarul.ro si in editia tiparita a ziarului. Daca apropiatii si rudele violatorilor duc acum o campanie de denigrare a victimei, noi trebuie sa-i aratam ca oamenii normali din aceasta tara sunt alaturi de ea si nu tolereaza asemenea fapte. nu doar de pedeapsa ci si de exemplu pentru altii care ar putea face aceleasi monstruozitati? si nu veniti cu argumente ca nu le aveti!! Draga mea prietena, fiica, sora, eleva....iti sunt alaturi, te respect si te rog mult incearca sa crezi ca viata adevarata nu e cea pe care o traiesti acum! Am tot vazut pe wall la prietenele mele si in alte locuri pe facebook marturia ta, care ai fost violata de 7 mizerii si nu mi-a iesit din cap. Mi se pare jignitor si lipsit de empatie pentru tine, fiinta iubita, sa ne gandim la mizeriile alea mai intai si apoi la tine. Ca daca ai fi tinut totul ascuns, ai fi trait cu senzatia ca e ceva cu tine in neregula, ca de ce te-au ales tocmai pe tine sa fii victima lor? Nu stiu de ce tu, dar stiu ca esti o frumoasa, o curajoasa si o puternica! Nu stiu cat de usor iti va fi de aici incolo, dar stiu ca esti o floare si ca, daca ai avut atata putere, o sa it... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro