Soferul Uber din Romania care a returnat un portofel cu 10.000 de euro dupa o cursa de 10 lei

Soferul Uber din Romania care a returnat un portofel cu 10.000 de euro dupa o cursa de 10 lei

"Am intrat imediat in aplicatie, am incercat sa iau legatura cu soferul prin telefon, dar nu a mers (Uber a schimbat politica de afisare a numerelor de telefon, ca sa evite cazuri de agresiune petrecute in alte tari - n.r.). Si in timp ce la servicii traditionale (desigur, taximetrie), poti doar spera ca mai dai de sofer si ca ti-ar putea returna ce-ai pierdut, la cele noi ai si cateva optiuni care mai sustin speranta.

acum 71 luni (13 Apr 2017)

Povestea asta ar putea incepe inspirational: daca-i ajuti pe altii, te ajuta si Dumnezeu. Cristian, 42 de ani, sofer partener Uber din ianuarie si cetatean din Ploiesti, a preluat o comanda de la aeroportul "Henri Coanda".

Cursa a fost scurta, Cristian sustine ca cea mai scurta a sa de pana acum, doi-trei kilometri, si a costat vreo 10 lei. Si a uitat: un portofel cu circa 10.000 de euro in el.

"Puteam sa nu stiu nimic si poate gaseau alti pasageri. Dupa ce am terminat-o, m-a sunat clientul, i-am confirmat ca i-am gasit portofelul si am mers sa i-l dau personal", a detaliat Cristian. Din fericire toata povestea a durat sub o ora, nu am avut timp sa disper prea mult", a completat si Andrei. "Am intrat imediat in aplicatie, am incercat sa iau legatura cu soferul prin telefon, dar nu a mers (Uber a schimbat politica de afisare a numerelor de telefon, ca sa evite cazuri de agresiune petrecute in alte tari - n.r.). Am scris si la suport si mi-au raspuns repede. Am reusit sa dau si de sofer si mi-a inapoiat portofelul", a mai adaugat Andrei. In final, poate tot inspirational, Andrei a spus ca cel mai mult apreciaza cat de utila e tehnologia in astfel de cazuri. "Poti sa dai de om, stii cine e. Dupa ce s-a rezolvat, le-am scris celor de la Uber ca acel partener este eroul meu personal si ca ar trebui sa il promoveze sau ceva, daca s-ar putea".

Nu stiu daca ai pierdut vreodata ceva in taxi sau in Uber, dar daca acest serviciu american a aduse ceva bun pe piata de transport, la nivel local si global, e seriozitatea mai mare fata de client. Si in timp ce la servicii traditionale (desigur, taximetrie), poti doar spera ca mai dai de sofer si ca ti-ar putea returna ce-ai pierdut, la cele noi ai si cateva optiuni care mai sustin speranta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro