Soferul masinii din care a fost aruncat un tanar de 28 de ani in centrul Pitestiului spune ca s-au drogat cu marijuana

Soferul masinii din care a fost aruncat un tanar de 28 de ani in centrul Pitestiului spune ca s-au drogat cu marijuana

Audiat de politisti, Samuel Roceanu, soferul masinii, le-a declarat anchetatorilor ca a fost angajat ca sofer de trei prieteni, printre care se numara si Alexandru Tutulica, tanarul de 28 de ani gasit mort pe trotuar, pentru a ii duce intr-o localitate limitrofa Pitestiului pentru a isi cumpara droguri. Victima si pasagerii masinii, inculpati intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc Alexandru Tutulica (foto sus) fusese arestat preventiv in martie 2017 si retinut timp de 30 de zile, alaturi de alte 23 de persoane, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc.

acum 63 luni (13 Mar 2018)

Audiat de politisti, Samuel Roceanu, soferul masinii, le-a declarat anchetatorilor ca a fost angajat ca sofer de trei prieteni, printre care se numara si Alexandru Tutulica, tanarul de 28 de ani gasit mort pe trotuar, pentru a ii duce intr-o localitate limitrofa Pitestiului pentru a isi cumpara droguri.

Samuel Roceanu sustine ca ar fi vrut sa il duca la Urgente la Spitalul Judetean Arges, insa ceilalti doi pasageri din spate au refuzat, precizandu-i ca nu era prima data cand lui Alexandru Tutulica i se face rau de la droguri si ca mai bine il duc acasa. Surse judiciare ne-au declarat ca soferul a declarat la audieri ca Alexandru Tutulica a fumat o tigara cu marijuana, insa ca este posibil ca marijuana sa fi fost amestecata cu mai multe substante toxice. Spre orele serii, masina a fost descoperita de jandarmi in trafic la Pitesti. In autoturism se afla soferul Samuel Roceanu, alaturi de trei tinere, pe care le-a luat la plimbare dupa ce s-a despartit de ceilalti doi barbati.

Victima si pasagerii masinii, inculpati intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Alexandru Tutulica (foto sus) fusese arestat preventiv in martie 2017 si retinut timp de 30 de zile, alaturi de alte 23 de persoane, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc. Procurorii DIICOT ii suspectau pe cei 24 la vremea respectiva ca achizitionau din Marea Britanie canabinoizi sintetici, pe care, dupa retete proprii, ii preparau, transformindu-i in substante psihoactive.

Procurorii au stabilit ca vreme de un an au cumparat peste 10 kilograme de droguri, acestea fiind preparate dupa retete proprii. Urmare a combinatiei nocive, multi tineri care au consumat amestecul pregatit de gruparea amintita, au ajuns la Urgente la Spitalul Judetean Arges cu stari de rau.

Dupa 30 de zile de arest preventiv, Alexandru Dumitru Tutulica a fost eliberat sub control judiciar la sfarsitul lui april... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro