Soferite de COSMAR. Au BULVERSAT traficul cu stilul lor CATASTROFAL de sofat | GALERIE FOTO

Soferite de COSMAR. Au BULVERSAT traficul cu stilul lor CATASTROFAL de sofat | GALERIE FOTO

Scenele tragi-comice cu accidentele produse de femei la volan sustin pentru unii oameni preconceptia potrivit careia barbatii sunt soferi mai buni. Femeile sunt vazute ca fiind destul de nepricepute la parcari, la semnalizat, apreciat distante, iar lista poate continua.

acum 80 luni (18 Jul 2016)

Scenele tragi-comice cu accidentele produse de femei la volan sustin pentru unii oameni preconceptia potrivit careia barbatii sunt soferi mai buni.

Prejudecatile cu privire la femeile la volan au existat intotdeauna. Adevarul este insa ca femeile nu prea produc accidente rutiere si nici nu sunt depistate baute la volan atat de des precum barbatii.

Femeile sunt vazute ca fiind destul de nepricepute la parcari, la semnalizat, apreciat distante, iar lista poate continua.

Specialistii spun insa ca femeile se descurca la fel, daca nu chiar mai bine la volan decat barbatii.

O dovada ca lucrurile nu sunt chiar asa cum cred unii, este una istorica. Prima si cea mai lunga distanta din lume petrecuta la volan a fost realizata de sotia lui Carl Benz, Bertha Benz. Ea a parcurs cu masina Benz Patent - Motorwagens distanta din Mannheim, in sudul Germaniei, pana la Pforzheim. Citeste si:

+NU SE SPALA niciodata, dar SUNT DORITE de milioane de toti barbatii din jurul ...

+Viata unei PREZENTATOARE TV in IRAN: Umilinta este pe ordinea de zi | ... Citeste intreg articolul pe evz.ro