Soferita care a supravietuit accidentului de la Jibou a suferit un soc cand a aflat despre moartea prietenelor ei

Soferita care a supravietuit accidentului de la Jibou a suferit un soc cand a aflat despre moartea prietenelor ei

Cele patru fete erau studente in an terminal si joi, 17 mai, se intorceau de la Cluj, de la festivitatea de premiere a unor prieteni comuni.

acum 32 luni (21 May 2018)

Potrivit unor surse, insa, ea a suferit un soc in momentul in care a aflat ce s-a intamplat cu prietenele ei. Potrivit specialistilor, amnezia retrograda apare in urma unui soc si duce la stergerea amintirilor dinaintea momentului in care se produce trauma. La aflarea vestii despre moartea prietenelor ei, ea a suferit un alt soc.

Cele patru fete erau studente in an terminal si joi, 17 mai, se intorceau de la Cluj, de la festivitatea de premiere a unor prieteni comuni. La Jibou, la trecerea la nivel cu calea ferata, masina in cae se aflau a fost izbita in plin de tren.

La Centrul Universitar Nord din Baia Mare unde invatau fetele, colegii si prietenii lor au aprins lumanari. De asemenea, un steag negru a fost arborat, in semn de doliu pentru cele patru suflete. Vineri, la toate facultatile s-a tinut un moment de reculegere, scrie axanews.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro