Sofer de la Uber implicat in conflictul cu taximetristii din Timisoara: "Au inceput sa dea in mine cam 20 de persoane. M-au lasat intr-o balta de sange"

Sofer de la Uber implicat in conflictul cu taximetristii din Timisoara:

Jurnalistii de la tion.ro au stat de vorba cu doi dintre soferii Uber implicati sambata noaptea in conflictul cu taximetristi de la Timisoara. Potrivit sursei citate, un sofer Uber, urmarit de aproximativ 20 de masini de taxi a reusit sa scape ca prin urechile acului de taximetristi, fiind salvat de o masina de Politie aflata in patrulare.

acum 44 luni (29 Jan 2018)

Jurnalistii de la tion.ro au stat de vorba cu doi dintre soferii Uber implicati sambata noaptea in conflictul cu taximetristi de la Timisoara. Sub protectia anonimatului, cei doi au relatat ca taximetristii au fost cei care au inceput, incoltindu-l pe un sofer Uber in zona Pietei Marasti. In ajutorul soferului Uber au mers doi colegi, care s-au indreptat ulterior spre zona mall-ului, iar la semafor a avut loc o disputa verbal cu un taximetrist.

A fost momentul in care taximetristul a anuntat prin statie "ambreiaj defect", iar in acel moment zeci de taximetristi au venit in zona. Ei au spus ca ei stiu ca noi suntem ilegali, ca le furam clientii. Cand am vrut sa ma intorc la masina cineva mi-a dat o palma si un pumn. Unul avea o tonfa sau ceva de cauciuc si l-am vazut cum vrea sa il loveasca pe un coleg in cap. Atunci l-am lovit eu pe el si au sarit pe mine sase sau sapte persoane. Am cazut pe jos si au inceput sa dea in mine cam 20 de persoane. M-am dus dupa politie, ca nu venise politia nici atunci", a declarat soferul Uber citat de tion.ro.

Potrivit sursei citate, un sofer Uber, urmarit de aproximativ 20 de masini de taxi a reusit sa scape ca prin urechile acului de taximetristi, fiind salvat de o masina de Politie aflata in patrulare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro