Sofer de ambulanta amendat cu 870 de lei de politie dupa ce a lovit un porc mistret

O alta ambulanta trimisa la pacient La pacientul de la Garla Mare a fost trimisa o ambulanta de la Drobeta Turnu Severin, adica de la o distanta de circa 70 de kilometri de caz. Omul spune ca a fost nevoit sa se imprumute de bani pentru a achita aceasta amenda fiindca la fel ca orice parinte care are copii la facultate a avut cheltuieli in aceste zile cu fiica sa, studenta la Facultatea de Medicina din Timisoara: "Ieri dimineata fata mea a plecat la facultate si am fost nevoit sa ma imprumut de bani.

acum 32 luni (19 Sep 2017)

Fusese solicitata o ambulanta la un pacient cu epistaxis din Garla Mare, asa ca la fata locului a fost trimisa ambulanta cea mai apropiata de caz, cea de la Cujmir.

Ambulantierul Alinus Naramzoiu impreuna cu asistenta medicala au plecat in graba spre pacient, in jurul orei 0,40, numai ca la nici zece minute de la plecare, intre Vrata si Garla Mare, le-a sarit in fata un porc mistret. Am sunat la 112, a venit o domnisoara politista, a sunat la randul ei si a venit un alt politist, am inteles ca este seful de post de la Garla Mare", spune ambulantierul. Aproape cinci ore de ancheta

Intre timp a fost anuntata conducerea Ambulantei despre accident, pentru ca la pacientul de la Garla Mare trebuia trimisa o alta ambulanta, cea implicata in accident fiind grav avariata.

"Noi intre timp luasem legatura cu domnul director tehnic al Ambulantei, ne-a spus sa gasim o masina sa mergem la Cujmir sa luam alta ambulanta care este in statie sa ne deplasam la caz.

Omul mai spune ca politistul i-a solicitat insistent sa se deplaseze la sediul Politiei din Vanju Mare pentru a fi testat cu etilotestul, dar in final au mers la Statia de Ambulanta din Cujmir pentru continuarea cercetarilor care s-au finalizat undeva in jurul orei 5,30 si unde a si fost testat.

"In final, m-a amendat, a zis ca de ce nu am evitat porcul, ca nu am stiut sa adaptez viteza la conditiile de drum. Pai, domnule, daca eram in misiune ma duceam la Garla Mare sa salvez o viata de om, eu ma uitam prin boscheti, in stanga, in dreapta, in afara localitatii, cu 40-50 la ora ca sa evit un porc?", mai spune Alin Naramzoiu.

O alta ambulanta trimisa la pacient

La pacientul de la Garla Mare a fost trimisa o ambulanta de la Drobeta Turnu Severin, adica de la o distanta de circa 70 de kilometri de caz.

Marti dimineata, ambulantierul a venit la Drobeta Turnu Severin sa plateasca amenda, dar este hotarat sa conteste in instanta procesul-verba... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro