Socrul Pippei Middleton a fost arestat si acuzat ca a violat o minora: ce spune barbatul si ce pedeapsa risca

Socrul Pippei Middleton a fost arestat si acuzat ca a violat o minora: ce spune barbatul si ce pedeapsa risca

David Matthews a fost plasat in custodia Politiei franceze marti, la Paris, si a fost eliberat pe cautiune dupa 48 de ore, timp in care a fost interogat de Brigada pentru protectia minorilor, potrivit agentiei France Press.

acum 66 luni (1 Apr 2018)

David Matthews a fost plasat in custodia Politiei franceze marti, la Paris, si a fost eliberat pe cautiune dupa 48 de ore, timp in care a fost interogat de Brigada pentru protectia minorilor, potrivit agentiei France Press. Barbatul, care este plasat sub control judiciar, risca pana la 20 de ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

David Matthews ar fi comis doua infractiuni de viol intre anii 1998 si 1999, una in Paris si una pe insula St. Barts din Caraibe, unde locuieste in prezent si unde detine un hotel de lux.

Un reprezentant a precizat pentru The Telegraph ca omul de afaceri "respinge categoric acuzatiile si contesta fara echivoc informatiile false si scandaloase." De asemenea, surse apropiate familiei, citate de Daily Mail, sustin ca totul este un complot: "Am auzit intreaga poveste.

David Matthews este un bogat administrator al unui fond de investitii, fost pilot profesionist de curse si mostenitor al titlului scotian Laird of Glen Affric. Milionarul este casatorit din 1970 cu Jane Parker, alaturi de care are doi copii - Spencer Matthews, vedeta de televiziune, si expertul in finante James Matthews. Septuagenarul britanic si sotia sa au mai avut un baiat, Michael, care si-a pierdut viata in mod tragic la 22 de ani, in timpul unei expeditii pe Everest.

Pippa Middleton (34 de ani), care a facut senzatie cu o rochie spectaculoasa (foto jos) purtata la nunta surorii sale Kate cu printul William in 2011, s-a casatorit anul trecut cu James Matthews (42 de ani). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro