Socrul lui Nicu Banicioiu a dezertat de la PSD la PNL

Socrul lui Nicu Banicioiu a dezertat de la PSD la PNL

Ion Prioteasa, socrul fostului ministru al Sanatatii Nicu Banicioiu, a dezertat de la PSD la PNL si va candida la primaria Scornicestiului sub sigla liberalilor, scrie Eveniment de Olt.

acum 46 luni (26 Apr 2016)

Ion Prioteasa, socrul fostului ministru al Sanatatii Nicu Banicioiu, a dezertat de la PSD la PNL si va candida la primaria Scornicestiului sub sigla liberalilor, scrie Eveniment de Olt. Presa locala sustine ca Prioteasa are prima sansa de castig. Mi-au facut aceasta propunere de a candida din partea lor si am acceptat-o pentru ca am colaborat foarte bine cu ei, ma respecta si ma apreciaza. In PSD, partid din care am facut parte pana de curand, am simtit lipsa acestui respect…", a spus Ion Prioteasa, care in prezent este primar interimar.

Intrebat ce crede ginerele sau, Nicu Banicioiu, despre faptul ca a parasit PSD, Ion Prioteasa a afirmat ca in familie nu discuta politica. Ei (n.r copiii) sunt mai mici, eu am deja o varsta, e decizia mea personala si unilaterala", a afirmat Ion Prioteasa, citat de Eveniment de Olt.

Citeste si:

+O NOUA SPOVEDANIE A BROKERULUI FUGAR.

+Dezvaluirile procurorului care a anchetat Dosarul Revolutiei de la Sibiu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro