Societatea civila saluta promulgarea Legii parteneriatului public - privat. Ce avantaje va aduce

CNMR considera ca legislatia actuala si cadrul institutional sunt conditii prealabile pentru a incuraja companiile private sa dezvolte proiecte de investitii intr-un mediu competitiv si transparent, iar aprobarea de catre presedintele Iohannis a Legii PPP poate determina promovarea unor proiecte cu beneficii economice si sociale.

acum 51 luni (25 Nov 2016)

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a promulga Legea privind parteneriatul public-privat, a anuntat, vineri, Alexandru Cumpanasu, presedintele Asociatiei pentru Implementarea Democratiei.

Potrivit acestuia, CNMR a solicitat de mai multe ori aprobarea si promulgarea Legii Parteneriatului Public Privat, stiind ca acest obiectiv nu este usor de atins, iar realizarea sa necesita efort sustinut si timp.

Aceasta lege este inclusa si in Planul National pentru Modernizarea Romaniei al CNMR fiind si subiectul de negociere cu ministrii economiei si transporturilor din ultimii 2 ani. CNMR, cu precadere prin membrii sai, patronate si Camera de Comert si Industrie a Romaniei care a jucat un rol important in procesul de adoptare a acestei legi extrem de importanta", subliniaza Alexandru Cumpanasu.

CNMR considera ca legislatia actuala si cadrul institutional sunt conditii prealabile pentru a incuraja companiile private sa dezvolte proiecte de investitii intr-un mediu competitiv si transparent, iar aprobarea de catre presedintele Iohannis a Legii PPP poate determina promovarea unor proiecte cu beneficii economice si sociale. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro