Socata reteta traditionala: secretele prepararii deliciului aromat din flori de soc, cu gust de copilarie

Socata reteta traditionala: secretele prepararii deliciului aromat din flori de soc, cu gust de copilarie

Socata reteta traditionala: ingrediente - 10-12 flori mari soc (sau mai multe, daca va place sucul mai concentrat) - 1 kilogram de zahar (se poate inlocui cu miere) - 2-3 lamai mari - 8 garme de drojdie proaspata - 8 litri de apa rece - un borcan de 10 litri Socata reteta traditionala: mod de preparare Se spala florile de soc si se pun pe fundul borcanului.

acum 56 luni (30 May 2016)

Socata reteta traditionala: ingrediente - 10-12 flori mari soc (sau mai multe, daca va place sucul mai concentrat) - 1 kilogram de zahar (se poate inlocui cu miere) - 2-3 lamai mari - 8 garme de drojdie proaspata - 8 litri de apa rece - un borcan de 10 litri Socata reteta traditionala: mod de preparare Se spala florile de soc si se pun pe fundul borcanului. Adaugam zaharul si sucul de lamaie, dupa care punem si cojile de lamaie taiate felii sau rase. Se toarna apoi apa in borcan cat sa acopere amestecul si se lasa la macerat pana a doua zi. A doua zi, umplem borcanul cu apa rece, se amesteca, se adauga drojdia, care ajuta la fermentatie, si se acopera cu tifon. La final, se strecoara, se pune in sticle si se depoziteaza in frigider. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro