SOCANT!!! VADUVA lui LAZAROV e INSARCINATA?

SOCANT!!! VADUVA lui LAZAROV e INSARCINATA?

De mai bine de o jumatate de an, vaduva celui mai mare om de televiziune din Romania, Valeriu Lazarov, se iubeste cu actorul Andreas Petrescu. Joaca in primul serial de teatru din Romania Andreas Petrescu impreuna cu Gabriel Fatu si Adriana Trandafir joaca in doua comedii spumoase, care fac parte din primul serial de teatru din Romania.

acum 118 luni (26 Sep 2014)

De mai bine de o jumatate de an, vaduva celui mai mare om de televiziune din Romania, Valeriu Lazarov, se iubeste cu actorul Andreas Petrescu. Dupa 5 ani in care l-a plans pe fostul sot, sefa divertismentului de la Antena 1 a reusit sa iubeasca din nou. Cei doi s-au mutat impreuna in vila Augustei din Mogosoaia, iar surse din anturajul lor ne-au marturisit ca aceasta este deja insarcinata. Stiind ca sunt cei mai buni prieteni si joaca impreuna doua piese de teatru, "Ma mut la mama" si "Ma mut la... tata?", am reusit sa vorbim cu actorul Gabriel Fatu, care ne-a dat de inteles ca zvonul este adevarat."Pe mine nu ma intereseza viata privata a nimanui , atata timp cat abia reusesc sa imi vad de a mea.

Joaca in primul serial de teatru din Romania

Andreas Petrescu impreuna cu Gabriel Fatu si Adriana Trandafir joaca in doua comedii spumoase, care fac parte din primul serial de teatru din Romania.

In aceasta seara la ora 20:00, se va juca piesa "Ma mut la mama", la Teatrul Elisabeta, iar marti, 30 septembrie, va fi continuare, "Ma mut la...Tata?". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro