Soare si nori! PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Soare si nori! PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

In lipsa soarelui temperatura va fi mai scazuta decat ieri: maxime de 12 grade la Brasov, 14 grade la Sibiu, 15 grade la Cluj Napoca, 18 grade la Oradea si 19 grade la Timisoara. Este cea mai rece regiune a tarii - doar 9 grade vor arat termometrele la Suceava si Piatra Neamt, 12 grade la Iasi si Bacau si 14 grade la Galati, cand in mod obisnuit ar trebuie sa fie 18....19 grade.

acum 104 luni (6 Oct 2014)

MUNTE

La munte vremea va fi rece si in general inchisa, in Carpatii Meridionali si Orientali, unde innorarile vor fi persistente si va ploua pe arii extinse. In restul zonei montane, cerul va fi partial noros, va ploua pe arii restranse, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice ale datei. 4 grade vor fi pe Vf Toaca, 9 grade la Predeal si Paltinis, 8 grade la Semenic si 11 grade la Stana de Vale.

REGIUNI Norii se aduna temporar in regiunile intracarpatice si va ploua, local in Trasilvania si pe arii mai restranse in rest. In lipsa soarelui temperatura va fi mai scazuta decat ieri: maxime de 12 grade la Brasov, 14 grade la Sibiu, 15 grade la Cluj Napoca, 18 grade la Oradea si 19 grade la Timisoara. Plafonul de nori va fi consistent, va ploua pe arii extinse, iar vantul va fi moderat, cu unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi de 14 grade la Craiova, 13 grade la Pitesti si Buzau si 16 grade la Giurgiu, sub valorile medii specifice acestei data cu 6...7 grade.

Vreme mohorata si rece pentru aceasta data si in Dobrogea. Astfel temperatura nu creste prea mult peste zi, vor fi maxime de 16 grade in Constata si 15 grade la Tulcea.

Vremea se schimba la 180 de grade si in Moldova. Cerul va fi complet acoperit de nori, va ploua temporar, iar vantul va fi alert. Este cea mai rece regiune a tarii - doar 9 grade vor arat termometrele la Suceava si Piatra Neamt, 12 grade la Iasi si Bacau si 14 grade la Galati, cand in mod obisnuit ar trebuie sa fie 18....19 grade.

VREMEA PE 2 ZILE Miercuri, norii persista in regiunile extracarpatice si va mai ploua slab, local in Oltenia si izolat in sudul Banatului, Muntenia si zona subcarpatica a Moldovei. Vantul va fi activ in sudul Banatului, nordul Moldovei, pe litoral si pe crestele montane. Maximele usor mai ridicate decat astazi vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, valorile cele mai scazute urmand a se inregistra in Oltenia si dealurile Munteniei s... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro