Smiley s-a dat de gol! Reteta secreta ca sa-i furi inima

Smiley s-a dat de gol! Reteta secreta ca sa-i furi inima

Cu toate ca nu ar trebui sa fie unicul moment in care sa ne aratam recunostinta si afectiunea fata de mama, bunica, iubita, sotie, cred ca e un bun prilej sa le aducem aminte tuturor femeilor cat de mult conteaza pentru noi, cat de mult ne inspira si cat de mult ne bucuram sa le avem in viata noastra.

acum 98 luni (9 Mar 2016)

Smiley a vorbit pentru EVZ despre calitatile unei fete pentru a-i atrage atentia

- EVZ: Ce ai facut de 8 martie, si cine s-a bucurat de cadouri de la tine? Cu toate ca nu ar trebui sa fie unicul moment in care sa ne aratam recunostinta si afectiunea fata de mama, bunica, iubita, sotie, cred ca e un bun prilej sa le aducem aminte tuturor femeilor cat de mult conteaza pentru noi, cat de mult ne inspira si cat de mult ne bucuram sa le avem in viata noastra. Asta am incercat sa fac si eu pentru: mama, bunica, toate colegele de la studio.

- Te-ai bucurat ca au fost atatea fete frumoase la Romanii au talent, la care ai ramas cu gura cascata?

- Toate fetele care au participat anul acesta la Romanii au Talent au fost foarte frumoase, fiecare in felul ei. As minti daca as spune ca am ramas indiferent la frumusetea lor, dar si mai tare m-au impresionat lucrurile pe care au reusit sa le faca pe scena. Talentul adevarat e cel care ma lasa cu gura cascata de fiecare data. Curtea de Conturi a descoperit cum sunt ... Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro