SMECHERUL cu Touareg care era sa provoace un DEZASTRU pe Podul Baneasa a fost trimis in JUDECATA. Soferul OBSEDAT de viteza se afla in AREST PREVENTIV | VIDEO

SMECHERUL cu Touareg care era sa provoace un DEZASTRU pe Podul Baneasa a fost trimis in JUDECATA. Soferul OBSEDAT de viteza se afla in AREST PREVENTIV | VIDEO

Soferul care si-a "incordat muschii" in masina sa off road si a intrat intentionat intr-o Dacia Logan pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, in apropierea Fantanii Miorita, in vara anului trecut, a fost trimis in judecata de procurori.

acum 82 luni (5 Apr 2016)

Soferul care si-a "incordat muschii" in masina sa off road si a intrat intentionat intr-o Dacia Logan pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, in apropierea Fantanii Miorita, in vara anului trecut, a fost trimis in judecata de procurori. Stirea vine in contextul in care acesta a fost arestat in luna februarie, in acelasi dosar, pentru tentativa de omor calificat si tulburarea ordinii si linistii publice.

Intr-un comunicat emis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, procurorii spun ca soferul, Iulian Sanducu, sofer al autoturismului Volkswagen Touareg, a avut, in momentul producerii incidentului, un comportament sicanator si agresiv fata de soferul masinii Dacia Logan.

Inainte de producerea incidentului, acesta a vea o viteza de aproximativ 89 km/h. Din inertie, masina a fost proiectata spre dreapta, a acrosat alt autoturism si a trecut la foarte mica distanta de o femeie care mergea pe trotuar, dar care a scapat ca prin minune fara nicio zgarietura.

Totusi, dupa ce a provocat incidentul, soferul masinii off road si-a vazut de drum, intrand intr-o benzinarie din apropiere.

De asemenea, procurorii au pus sechetstru asupra unor bunuri ale soferului masinii off road pentru ca pagubitii sa-si recupereze pagubele produse in urma accidentului. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro