SMECHERIE PENALA. Traficantiii au creat un site si vindeau stupefiante online. DROGURILE erau trimse prin POSTA RAPIDA

SMECHERIE PENALA. Traficantiii au creat un site si vindeau stupefiante online. DROGURILE erau trimse prin POSTA RAPIDA

Covasna au destructurat o grupare organizata specializata in operatiuni ilegale cu substante cu efecte psihoactive si droguri de mare riscde trafic care se folosea de un site prin intermediul caruia isi racolau clientii. Prin intermediul unei firme de curierat, membrii gruparii au trimis aproape 1.300 de colete cu produse cu efecte psihoactive, dar si droguri de mare risc.

acum 99 luni (9 Dec 2015)

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna si procurorii D.I.I.C.O.T. Covasna au destructurat o grupare organizata specializata in operatiuni ilegale cu substante cu efecte psihoactive si droguri de mare riscde trafic care se folosea de un site prin intermediul caruia isi racolau clientii. Prin intermediul unei firme de curierat, membrii gruparii au trimis aproape 1.300 de colete cu produse cu efecte psihoactive, dar si droguri de mare risc.

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Covasna si procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 12 perchezitii domiciliare la sapte persoane banuite ca ar fi vandut online substante psihoactive si droguri de mare risc. de plante si peste 120 de plicuri cu substante cu efecte psihoactive, transmite Politia Romana.

Actiunea politistilor Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna si a procurorilor D.I.I.C.O.T. Covasna au a condus la destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in operatiuni ilegale cu substante cu efecte psihoactive si droguri de mare risc.

Din cercetari a reiesit ca, la sfarsitul anului 2014, o femeie si doi barbati, cu varste cuprinse intre 38 si 45 de ani, din Bucuresti, au creat si administrat un site, prin intermediul caruia ar fi comercializat produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Pentru a crea aparenta legala, administratorii site-ului au pretins ca produsele vandute sunt autorizate si iar comercializare este permisa de lege. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro