Slugarnicie fara margini in "republica lui Dragnea". Mesaje si poze cu elevi pusi sa-i multumeasca "preaiubitului" pentru microbuze scolare trimise in Teleorman

Slugarnicie fara margini in

In acest fel autoritatile si copiii au ales sa isi exprime recunostinta fata de cel care a initiat acest proiect, domnul Liviu Dragnea si fata de cei din echipa care i-a continuat demersul prin care este posibil transportul elevilor cu microbuzele scolare catre unitatile de invatamant de care apartin", a scris prefectul pe pagina de Facebook la postarea cu fotografiile copiilor imbracati in costume nationale, langa microbuzele scolare.

acum 103 luni (7 Sep 2015)

Felul in care elevii teleormaneni au fost pusi sa multumeasca Guvernului pentru cele 18 microbuze scolare alocate judetului ar putea starni invidia dictatorul nord-coreean Kim Jong. Ultimele microbuze alocate Teleormanului au ajuns la Alexandria, Turnu Magurele, Rosiorii de Vede, Videle, Zimnicea, Branceni, Calmatuiu de Sus, Dobrotesti, Islaz, Rasmiresti, Salcia, Sfintesti, Silistea, Talpa, Tatarastii de Jos, Trivalea Mosteni, Troianul si Vedea. Asa a luat nastere, pe pagina de Facebook a prefectului de Teleorman, Daniela Carmen Dan, campania "Si noi avem microbuz!", in cadrul careia au fost postate fotografii cu copii zambitori, din diverse comune, langa masinile primite de la Guvern ."Primaria Segarcea Vale mi-a trimis cateva fotografii cu mesajul "Si noi avem microbuz!" In acest fel autoritatile si copiii au ales sa isi exprime recunostinta fata de cel care a initiat acest proiect, domnul Liviu Dragnea si fata de cei din echipa care i-a continuat demersul prin care este posibil transportul elevilor cu microbuzele scolare catre unitatile de invatamant de care apartin", a scris prefectul pe pagina de Facebook la postarea cu fotografiile copiilor imbracati in costume nationale, langa microbuzele scolare.

Chestionat in legatura cu fotografiile , primarul PSD din comuna Segarcea Vale, Manolea Florea a incercat sa explice ca acestea au fost facute mai demult si ca, la cererea prefectului de Teleorman, le-a trimis spre postare, pe un CD. Elevii din Zimnicea si Vedea, alte localitati beneficiare ale microbuzelor scolare de la Guvern, au aparut si ei in fotografii cu mesaje de multumire pentru Dragnea :"Si elevii orasului Zimnicea au ales sa multumeasca celor care au facut posibila repartizarea microbuzelor in Teleorman, Guvernului Romaniei, implicit domnului Liviu Dragnea. langa mijlocul de transport ce le asigura drumul de acasa pana la unitatea de invatamant de care apartin si retur".

In toate postarile de pe pagina de Facebook a prefectului de Tele... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro