Slovacia: Premierul Robert Fico a fost externat dupa operatia pe cord deschis

Slovacia: Premierul Robert Fico a fost externat dupa operatia pe cord deschis

De altfel, Executivul condus de Fico a reclamat la Curtea Europeana de Justitie impunerea cotelor de refugiati si procesul de relocare decis de Bruxelles. De asemenea, premierul slovac nu are relatii bune nici cu presa, care este in mare parte critica fata de actiunile sale, si s-a opus impunerii sanctiunilor europene fata de Rusia.

acum 83 luni (1 May 2016)

Fico a fost internat, in urma cu doua saptamani, dupa un examen cardiac la Institutul National pentru Boli Cardiovasculare. De asemenea, executivul nu a comentat situatia, dupa ce familia premierului a cerut sa ii fie respectata intimitatea. Robert Fico a fost reinvestit in functia de prim-ministru, dupa ce Partidul Social Democrat (Smer) a castigat alegerile legislative din luna martie. De altfel, Executivul condus de Fico a reclamat la Curtea Europeana de Justitie impunerea cotelor de refugiati si procesul de relocare decis de Bruxelles. De asemenea, premierul slovac nu are relatii bune nici cu presa, care este in mare parte critica fata de actiunile sale, si s-a opus impunerii sanctiunilor europene fata de Rusia.

Guvernul condus de Fico a reusit sa managerieze in mod eficient economia in timpul ultimelor doua mandate. Slovacia ramane una dintre cele mai stabile state din zona euro si este un punct de atractie pentru investitorii straini. Insa, rata somajului de peste 10%, precum si nivelul scazut al invatamantului si sistemului sanitar, au dezamagit un numar mare de alegatori in timpul ultimelor doua mandate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro