Slash concerteaza la Arenele Romane: program si reguli de acces

Slash concerteaza la Arenele Romane: program si reguli de acces

De asemenea, in zona de concert nu este permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoare de plastic, bauturi sau mancare, cutii de bautura, conserve, artificii, spray-uri, lasere, scaune, bannere sustinute de bete, arme, obiect contondente, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase, aparate foto profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparete de inregistrare audio-video.

acum 89 luni (28 Jun 2015)

De-a lungul carierei sale muzicale, Slash a fost inclus in topurile de specialitate ale celor mai buni chitaristi din lume, alcatuite de publicatii prestigioase precum "Time" si "The Rolling Stone". Alaturi de o parte din fostii colegi de trupa de la Guns N' Roses, in 2012, muzicianul a fost inclus in celebrul Rock'n' Roll Hall of Fame. Slash concerteaza la Arenele Romane: program si reguli de acces

Accesul publicului la eveniment se face incepand cu ora 19.00, urmand ca la ora 20.00 pe scena sa urce formatia RoadKillSoda. La ora 20.20 este programat spectacolul trupei RavenEye, iar de la 21.30, pe scena va urca Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators.

Organizatorii recomanda publicului sa vina la spectacol echipat cu pelerine de ploaie, in caz de vreme nefavorabila, accesul cu umbrele in zona de concert fiind strict interzis.

De asemenea, in zona de concert nu este permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoare de plastic, bauturi sau mancare, cutii de bautura, conserve, artificii, spray-uri, lasere, scaune, bannere sustinute de bete, arme, obiect contondente, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase, aparate foto profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparete de inregistrare audio-video. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro